Despre prostiile enuntate de ministrul finantelor: #nimicpentrupopulatie


Recunosc, am gresit oarecum in martie 2020 cand am anticipat ca autoritatile fac #nimicpentrupopulatie. I-am subestimat. De fapt, ar fi fost bine sa lase populatia si companiile romanesti in pace, si sa faca NIMIC. Dar ei fac #minuspentrupopulatie.

Cel mai recent trepadus fiscal este ministurl finantelor, Adrian Caciu. În peste 20 de ani de presa economica, rar mi-a fost dat sa ascult si sa citesc atatea enormitati (raportate la situatia reala) cum am auzit la Caciu. Poate doar la Pogea.

Concret, in urma cu mai putin de doua zile, actualul ministru al finantelor a simtit nevoia sa enunte o suma de enormitati. Eu le spun simplu, prostii. Populism gol de continut (impozitarea bogatilor, impozitarea bacsisurilor – care cica ar fi fost ceruta chiar de patronii din Horeca, etc).

Ca sa aflati parere mea despre prostiile astea enuntate din guvern,  am acceptat cu placere azi invitatia Laurei Chiriac, la B1TV, pentru a arata si de ce sunt prostii fara fundament enunturile respective (in locul unor solutii reale).

Dar prostiile astea releva ceva: si actualul ministru al finantelor pune umarul la decapitalizarea economiei romanesti. Romanii (si companiile romanesti) sunt lovite din toate partile: facturi la energie triple, preturi la RCA triple, inflatie, in mod real, de 15-20%, BNR scumpeste si ea creditul si acum mai apare si baiatul asta, care zice ca trebuie sa mai impoziteze si mai mult economia.

Am pus interventia mea de azi pe YouTube. Daca va place, va puteti abona la canalul meu VIDEO pentru a vedea si alte interventii, AICI.Categorii:Editoriale, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: