Armaghedon financiar pentru Rusia. Efectele sanctiunilor financiare ale SUA (si ulterior si ale Uniunii Europene) asupra Rusiei. Ce face Romania.


Am acceptat cu placere invitația Laurei Chiriac (B1TV) pentru a detalia ceea ce am numit ,,Armaghedon financiar” asupra Rusiei. Masuri fara precedent, iar rapiditatea (si eficacitatea lor) este uimitoare in a trimite Rusia, financiar vorbind, inspre Evul Mediu. Am detaliat si o evolutie cel putin interesanta care se manifesta in Romania. De ce tine cursul BNR (vinde valuta din rezerva, pentru a nu penaliza capitalurile care IES din România si scumpind leii, IN CONTRADICTIE cu tot ceea ce se intampla in Polonia, Ungaria, Cehia). Si o posibila explicație.

Voi continua sa public pe canalul meu de youtube (daca doriti, va puteti abona aici, pentru a vedea și alte analize pe care nu le vedeti in alta parte, referitor la Armaghedonul financiar venit ca reactie in urma invaziei Rusiei asupra Ucrainei). Interventia mea de azi o gasiti o puteti accesa si mai jos:Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

  1. Ok, la distanta de aproape o luna, astazi 30 martie…cum este cu Armaghedonul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: