From zero to hero. Bogdan Licu, specialul pensionar de 52 de ani, viitor judecator la Curtea Constitutionala.


Romania Valorilor! Astazi, de 1 iunie, de ziua Copilului, poate ca nu exista vreo poveste motivationala mai buna de spus celor care peste cativa ani incep sa plateasca pensiile specialilor, asa, ca educatie financiara, decat povestea lui Bogdan Licu.

Bogdan Licu, ajuns procuror general adjunct al Romaniei (cu note la licenta de 5 si 6 la drept penal si civil, suficient de bune ca la 10 luni de la obtinerea licentei pentru o facultate neacreditata pe care a absolvit-o), va fi in curand si pensionar.

Bogdan Licu are 52 de ani, i-a fost aprobata cererea de iesire la pensie la 52 de ani de catre CSM, urmand ca actualii copii sa ii plateasca cel putin 40 de ani de acum incolo o pensie de peste 5000 de Euro lunar. El va cumula pensia cu salariul de judecator la Curtea Constitutionala (da, se poate cu plagiat si cu 5 si 6 la drept sa ajungi judecator la Curtea Constitutionala). Pentru asta, el a fost propus de liderul opozitiei, fost doctorand SRI, la randul sau Marcel Ciolacu fiind un absolvent tarziu al unei trompete de facultati particulare.

Tanarul pensionar de 52 de ani reuseste astfel sa intregeasca veniturile din pensii ale familiei, si sotia sa, Monica Licu, fiind pensionara cu ultimul loc de munca declarat in declaratia de avere a lui Licu, la Serviciul Roman de Informatii, veniturile din pensie ale fostei lucratoare SRI fiind de circa 83.000 de lei anual (circa 1.400 de Euro pe luna).

Asta in contextul in care proaspatul pensionar Bogdan Licu va trebui cel mai probabil sa se pronunte in calitate de viitor judecator constitutional (9 ani, timp in care pensia de 5000 de Euro pe luna ii va creste intrucat dumneavoastra ii veti plati si salariile de judecator si contributiile la pensii din acestea, pe chestiunea faptului ca legitimatia de lucrator al SRI este un bilet de la Dumnezeu care garanteaza imunitate.

La 30 septembrie 2020 (o mai fi crescut de atunci) salariul de baza la judecatorii curtii Constitutionale este de 29.269 de lei, la care se adauga: i) spor pentru risc si suprasolicitare neuropsihica (5.660 lei lunar); ii) spor pentru pastrarea confidentialitatii (1.133 lei lunar); iii) spor pentru conditii vatamatoare de munca (4.390 lei lunar), deci inca 8000 de Euro lunar brut. Licu ar fi putut sa ia si spor de doctorat 950 de lei pe luna, doar ca l-a furat, si prins cu plagiatul de Emilia Sercan, a renuntat ,,de buna voie” la doctoratul furat.

Va intreb: exista vreo poveste reala mai buna de spus copiilor astazi despre cum poti ajunge de la zero (5 si 6 la drept penal si civil) la hero, respectiv venituri lunare pe care ei copiii le platesc sotului fostei angajate SRI, propus de fostul doctorand SRI, de peste 13.000 de Euro? Pensionar de la 52 de ani?

Lista_functiilor_Curtii_Constitutionale-LA-31-MARTIE-2022Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

2 răspunsuri

  1. Vorba aia Radule – ori suntem golani, ori nu mai suntem! 🙂

  2. De schimbat Romania nu o mai putem schimba!…Trist este ca vreo 9/10 nici nu doresc si atunci ce sens are sa ne facem griji..?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: