Discursul economistului șef al Băncii Naționale a României este FABULOS! Iată de ce:


Am acceptat cu placare invitația B1TV de a analiza mesajele pe care ni le transmite vocea economistului șef al BNR, domnul Valentin Lazea.

Concluzia mea (pe care o puteți vedea pe canalul meu de YouTube, la care dacă doriți, vă puteți ABONA aici) este simplă: Discursul este FABULOS. Deși la faza cu reîncarnarea invocată de oficialul BNR, eu înclin să cred că mai degrabă la BNR se practică ,,reîncadrarea”.

Iată de ce (puteți viziona analiza și fără să vă abonați și fără să fiți notificați atunci când mai analizez în idei câte ceva, mai jos):

Screenshot

 



Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. este un virus! Superioritatea afișată fata de oricine. EU sunt cel tare și mare. Voi? Niște nimeni, sclavi pe plantația mea.

    Nu se va ști niciodată de ce aceasta boierime este ținută. Poate asa s-a decis de către…Manole.

  2. Este evidență incompetența și reaua credință. În fine.Sistemul este defectuos. Nicio dată nu este târziu. Pentru aceștia care dețin funcții din 1990 ,să angajeze economiști care să le predea ore de curs .Dacă intelectul le permite ,vor realiza că trebuie să scadă dobânzile la împrumuturi . Oare ,aceasta să fie cheia succesului , a celui care ocupă funcția pe viață de guvernator BNR -cel mai ridicat nivel al dobânzilor ?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.