Editorial scurt : Traian Băsescu – “Mulţi dintre romi….


Traian Băsescu citat de Hotnews care citează Agerpres  : “Mulţi dintre romi trăiesc, în mod tradiţional, din ce fură”. La naiba! Mulţi politicieni, trăiesc, în mod tradiţional, în acelaşi fel.

Iată şi declaraţia integrală : “Mai avem o problemă care trebuie spusă şi care face dificilă integrarea romilor-nomazi – foarte puţini vor să muncească. Dacă nu vom recunoaşte cinstit şi problemele pe care le are etnia însăşi şi problemele pe care le avem noi în a cunoaşte etnia, nu vom găsi soluţia problemei”.

Acum, eu nu vreau să spun despre politicienii care o tund dintr-un partid şi se proclamă independenţi, că sunt asemenea romilor nomazi. Nu generalizez pentru că şi la independenţi sunt oameni de mare calitate. Nu toţi însă. Dar rămân la ideea, parafrazându-l pe domnul Preşedinte, că mulţi dintre politicieni trăiesc, în mod tradiţional, din ce fură. Iar dacă preşedintele nu va recunoaşte cinstit problemele pe care le are clasa politică însăşi (generate chiar de la nivel înalt), nu vom găsi soluţia problemei. (Sursa foto : ştirile protv)Categories: Stiri

Tags: , , ,

1 reply

  1. Acele personaje din poza sunt rude de grad apropiat tovarasului presedinte al tuturor rrrrromanilor se vede bine cu ochiul liber.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: