(Exclusiv). Uite cum arată mișcarea de centru dreapta a domnului MRU


Mulți se întreabă cum va arata mișcarea de centru dreapta a domnului Mihai Răzvan Ungureanu. Eu personal cred ca va fi un PDL revopsit, cu tot soiul de guralivi ratați/cointeresați/înregimentați care încercă să dreagă busuioul.

Pentru că altfel nu se explică rupturile de logică din discursul academic al domnului Ungureanu. Uite ce zice AICI:

„Eu, alături de dumneavoastră, sunt convins că avem nevoie de un alt mod de a face politică, nu de partide care s-au constituit în timp ca asociaţii sindicate de interese personale, nu de partide care şi-au pierdut afilierea ideologică, nu au crezut în ideile care fondează politica în mod real, nu de partide care tranzacţionează obscur locuri în Parlament, nu de partide ale căror reprezentanţi în legislativ trădează după revelaţii de o noapte, nu de partide care încearcă să se contruiască pe seama consumului ilicit al banului public, nu de oameni politici care, neavând argumente, folosesc invectiva”

Unu: dânsul a devenit premier fix în urma unei înțelegeri între partide ”care s-au constituit în timp ca asociații sindicate de interese personale”. Deci… domnu’ Ungureanu, înțeleg ca abia acum nu vă mai place genul ăsta de partide… după ce v-au adus la putere… și v-au trântit. Dacă doar vă aduceau la putere, erau OK. Nu-i așa?

Doi: ”partide care și-au pierdut afilierea idelogică”. Ca să vezi… domnu’ Ungureanu bate fix la PDL, partidul care l-a propus premier. Pentru că partidul asta a fost socialist, și într-o noapte s-a transformat în popular, fără ca măcar un singur membru să demisioneze pe motive ideologice…

Trei: ”nu de partide care tranzacționează obscur locuri în Parlament”… La naiba, domnu’ Ungureanu, nu cumva dumneavoastră i-ați avut în cabinet pe domnii Oprea și Diaconescu, născuți în Parlament, în urma tranzacționării de voturi, generând un partid cu o unică ideologie – trăderea? Da… mă refer la UNPR.

Și așa mai departe… în fapt, domnul Ungureanu s-a obișnuit să dea declarații prin care se contrazice singur. Pentru că, în aceeași zi, la același eveniment, domnu’ Ungureanu declară că iar s-ar face frate cu dracu’, doar doar o mai ajunge la putere. Uite ce zice fostul premier AICI:

„În toamnă sper să mă regăsesc alături de candidaţii platformei politice pe care o construim ca loc în care să se regăsească toate forţele politice care reprezintă centrul şi dreapta. Deci nu pe listele unui partid ca atare, ci pe listele acestei noi forţe politice, de dreapta, care urmează să se nască. Va fi o alianţă electorală, în opinia mea, în care se va regăsi şi PDL, care este parte a specrului politic de centru-dreapta”

Cum domnu’ Ungureanu? Cum rămâne cu ăia fără ideologie? Cum rămâne cu aia care înjurau salariile nesmițite doar ca să devină ei titulari de salarii nesimțite (Sebastian Vlădescu, Bogdan Drăgoi, Ionuț Popescu…). Cum rămâne cu rezolvarea problemei proprietății prin naționalizare? Domnule Ungureanu, asta nu este de centru-dreapta, scuzați-mă, este ceva care se află muuuult mai la stânga de comunism.

În fapt, în urma declarațiilor verticale, ale domnului Ungureanu reiese clar cum va arăta mișcarea de centru-dreapta a domnului Ungureanu:Categorii:Stiri

Etichete:, , , , ,

12 răspunsuri

 1. Cu ideologia au de furca si partidele clasice de stanga sau drepta .
  Mai apoi o miscare ideologica nu se naste din cuvinte ci se construieste in jurul unor persoane cu greutate , credibile .
  BASE , MRU , PDL ,UNPR nu sunt credibile si nu pot naste o alta ideologie decat a tepelor securist-diversioniste din ultimii 20 ani .
  Trist nu e ca MRU activist UTC , fante de IASI cu pretentii liberal securiste incearca sa coaguleze o mazga securist-parvenita ci ca nu avem insitutii .
  Nu avem servicii , procuratura , justitie ci slugi dornice de a parazita societatea prostindu-ne in fata .

 2. Pe MRU il sperie ca va trebui sa munceasca sa-si castige painea, asa ca se agata de miscarea asta cum se agata innecatul de un pai .

 3. Sile si Ineditul,

  Nimeni nu mai e fecioara dintre cei cu experienta vietii, dar asta n-ar trebui neaparat ca sa ne sperie.

  Exista multe cazuri de pacatosi convertiti, adica:

  1) de hoti care n-au mai furat niciodata in viata lor;
  2) de escroci care au renuntat definitiv la escrocherie;
  3_de criminali care n-au mai dat de lucru instantelor de judecata si si-au luat singuri gatul;
  4) etc.

 4. Sile si Ineditul,

  Si Isus Cristos si-a petrecut majoritatea timpului printre pacatosi, dar asta n-a confirmat niciodata proverbul romanesc:

  ” Spune-mi cu cine te intalnesti, ca sa-ti spun cine esti ! ”

  Eu cred ca nu e bine ca sa GENERALIZAM, deoarece:

  1) pana si un dictator ca Ceausescu a facut si lucruri bune, nu doar lucruri rele;

  2) nu toti securistii au fost de-alde Garcea, ci au existat – si inca exista – si oameni de omenie – adica buni patrioti – printre ei.

  Daca n-ar fi asa, Romania ar fi fost astazi intr-o situatie politico-economico-sociala cu mult mai grea decat semanifesta astazi in Egipt, si/sau in Siria, ori in Libia !

 5. Sile si Ineditul,

  Sigur, veti zice despre mine ca as fi IMPACIUITORIST = COLABORATIONIST, dar eu va intreb:

  1) daca lichidam absolut toti pacatosii ????

  2) nu credeti ca o sa ramanem cu biserica goala ????

 6. Sper ca MRU sa ajunga la puscarie, sa-i tina de urat lui Adrian Nastase .
  Nu inteleg cum ar putea vota cineva partidul unui agent Mossad . http://contact.romania-inedit.ro/mihai-razvan-ungureanu-este-agent-mossad/

 7. Sile si Ineditul,

  Fiinta umana este slaba prin definitie. Extrem de putini tineri raman In_coruptibili pe masura ce avanseaza in varsta.

  Cred ca singura sana de redresare, indreptare politico-economica, sociala si morala a Romaniei, ramane:

  1) presiunea OPINIEI PUBLICE = CIVICE;
  2) cu sprijinul MASS MEDIEI !

  Va fi foarte, foarte greu, pentru ca majoritatea celor potenti fizic si intelectual, si mai ales BINE INTENTIONATI FATA DE ROMANIA – atat la nivel individual cat si colectiv – nu prea se mai afla in Romania, ci au fugit de Romania ingroziti = ca de dreaq` !

 8. Ineditule,

  Eu mi-am pierdut increderea pana si in tineretul din Romania, inca de acum 5 ani, de cand m-a dezamagit cumplit TRIPLETA Gusa–Sandru-Pavelescu – fondatorii Partidului Initiativa Nationala – care s-au grabit sa faca blat = non_combat cu partidele corupte !

 9. …. iar PIN-ul n-a mai ajuns altceva, decat un partid de buzunar = de lider de scara de bloc, asa ca Partidul Romania Mare si ca PNG_ul lui Becali (ori ca PPPS_ul lui Iri) !

 10. corect, mai putin „ceva care se află muuuult mai la stânga de comunism”. nu are legatura nici cu una nici cu alta

 11. Intentia lui MRU este sa faca o miscare de tradatori asemeni UNPR care sa se poata misca de la stanga la dreapta, contra cost, adica sa fie prestatori de servicii asemeni celor care nu si-au descoperit inca orientarea politica dar sprijina orice putere in Parlament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: