In Romania, persoanele cu dizabilitati prefera masinile bengoase


Este clar ca macar in Bucuresti este o predilectie in macar unul din doua sensuri:

A) persoanele cu handicap si bogate subt multe, dovada porschele panamera cu numarul b 700 pis parcat aici secondat de un x5 si un x6

B) unele persoane care isi permit o masina luxoasa sunt si un pic nesimitite ( oare nu isi permit si un sofer?) si parcheaza pe locurile pentru handicapati.

Si… Evident… baietii de la parcarile din mall (baneasa shopping city) ii doare doar de spaga pe care le-o lasa baietii carora le imping din fata lor semnele de interzis…

20120916-234605.jpg

20120916-234617.jpgCategorii:Yeah right!

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

 1. Civilizatia merge mina in mina cu capitalismul.
  Un om care se chinuie sa produca bani, stiind cit de greu este sa o faca se va gindi si la amaritul care se chinuie sa faca curatenie, care este si ea o activitate cu probleme care necesita un anumit efort. Nimeni nu se va spune ca „gunoierul” face o munca simpla, ci va respecta efortul celui de linga el.
  E adevarat ca in prezent comunismul a lasat in urma lui o falsa filozofie care zice ca intelectualul nu munceste si doar muncitorul, care are o anumita activitate fizica ce trebuie renumerata cu generozitate.
  Dar ce nu a pervertit comunismul pe lumea aceasta, transformind oamenii si mediul din jurul lor intr-o lume falsa?
  Cei care lucreaza in parcare cred ca au o munca dificila, care e prost renumerata si atunci cer tot soiul de spagi pentru servicii inventate de ei. Adica bani furati de la automobilisti, care ii duc in postura de a trai bine fara sa faca un cit de mic efort intelectual. Drama este ca ei cred ca trebuie sa ceara sumele respective pentru ca muncesc din greu sa pazeasca masinile si efortul lor fizic nu este rasplatit la valoarea unui salariu minim de vreo 2000 de euro. Adica vor bani si sa nu faca nimic; asta insemnind hotie pe fata.
  Foarte multi romani staudegeaba si desi nu fac o munca oarecare vor in caz ca sint angajati un salariu mare, nejustificat cu activitatile de muncitori necalificati. Ei sint rezultatul comunismului lui Ceausescu, care visa sa creeze omul nou. Uite ca la creat si de la Revolutia din decembrie 1989 si pina in prezent, Romania zace intr-o saracie masiva doar din dispretul romanilor pentru munca. Prefera sa fure si pentru ca in Ro nu prea mai au de furat se inghesuie spre vest „sa munceasca” furind tot ce pot de prin magazine sau de prin buzunarele vesticilor.
  Parcarea cu oamenii sai seamana cu o fotograma, care concentreaza intr-o imagine simpla drama economiei romanesti.

 2. comportamentul conationalilor nostrii cred ca are radacini mai adanci decat comunismul …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: