Emisiunea cu Dorin Ghidiu din data de 23 octombrie 2012


Pentru cei care nu au reusit sa vada in direct la TV sau on-line emisiunea cu Dorin Ghidiu, public aici interviul avut in emisiunea The Money Show din data de 23 octombrie 2012.

Pe scurt, am discutat cu Dorin Ghidiu modalitatea prin care el crede ca fostul presedinte SIBEX – Cristian Sima a pierdut banii clientilor, efectul tiparirii banilor asupra inflatiei si locurilor de munca, ce semnale transmit pietele privind castigatorul alegerilor din SUA din luna noiembrie.

Interviul este strucutrat in două părți.

Prima parte:

A doua parte:


Pentru cei care doresc sa vada si emisiunea din 18 iunie, la care domnul Ghidiu a facut referire, o puteti revedea aici:

http://www.youtube.com/watch?v=tNIqhqs4lLk&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=q9WWsRQZCeU&feature=relmfu

 

 Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , ,

8 răspunsuri

  1. Autorizația de funcționare a S.S.I.F. WBS Romania S.A a fost suspendata 2 saptamani – Decizia CNVM 361/25.10.2012

  2. Domnu’ Soviani, va rog, daca se poate, sa postati toate emisiunile dvs pe youtube deoarece de cele mai multe ori nu sunt in fata unui televizor, iar pentru device-urile mobile apple este calea cea mai sigura de a accesa intr-un mod facil continut video. Sunt convins ca dorinta mea de a va viziona/asculta emisiunea dvs si in acelasintimp imposibilitatea de o putea urmarii nu este un caz singular si, deci, astfel ne-ati acorda si noua posibilitatea de a ca urmarii. Va multumesc

  3. Fibonacci ala e tare… cu ajutorul lui vedem tot viitorul

  4. Faptul ca finanta mondiala este un cazinou este unul dintre marile adevaruri pe care le-a spus Sima. Sa il intrebati pe Ghidiu daca este adevarat sa nu, este sa intrebi hotzul neprins daca e negustor cinstit! LOL.

  5. Tot il prezinti pe Ghidiu investitor pe pietele externe. Cine aude asta are impresia ca suna a Soros. Ce inseamna mai precis? Pe ce piete? Cati bani invarte? Si mai important, face bani? Adica a plecat de la 1000 USD si a ajuns la…10.000 sa zicem? Ca si eu am 500 USD in forex la FxPro, sunt si eu investitor pe pietele externe sau ce?
    Iar chestia aia ca unii nu inteleg ce se intampla in piata, ca monetaristii isi distorsioneaza singuri piata…chiar nu stiu cine nu intelege ce din tot ce se-ntampla. Cred ca prea multa carte si prea multa ancorare in trecut, cu comparatii, cu grafice seculare te face sa te rupi de prezent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: