Adrian Vasilescu vine la The Money Show. Azi, de la ora 20.00, la Money TV


Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, este invitatul meu la emisiunea The Money Show, difuzata in premiera azi, de la ora 20.00, la Money TV. Vom vorbi despre situatia in care se afla Romania de a arata de 6 ori in ultimii 8 ani tinta de inflatie, cine este de vina, ce ne asteapta din perspectiva inflatiei.

Vom vorbi deasemenea despre suspiciunile de denaturare (la comanda, din incompetenta, un mix din cele doua sau pur si simplu pentru ca statistica nu a putut aproxima mai bine) a Produsului Intern Brut si despre consecintele asupra economiei Romaniei.

Vom comenta mesajele (putine dar importante) transmise de guvernatorul Isarescu dupa prima sedinta de politica monetara a acestui an.

Si nu in ulitmul rand, vom comenta Starea Natiunii pentru urmatorii 4 ani. Pardon, Starea Natiunii pentru 2013. Scuze, Starea natiunii bugetare pentru anul 2013. De fapt, bugetul de stat prezentat cu intarziere.

Totul, diseara, de la ora 20.00, la Money TV. Money TV poate fi receptionat pe toate retelele de cablu pe frecventa Giga TV. Va astept la emisiune.Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , ,

30 de răspunsuri

 1. Tare mult as vrea sa fiu fata in fata cu invitatul d-tra.Nu pentru interesele mele ,ci pentru mii de romani cazuti victime ale nepasarii si desconsiderarii OUG 99/2006 chiar de BNR.iata despre ce este vorba.

  Bazat pe documente oficiale pe sub nasul BNR posibilii teroristii arabi de la Credit Plus(GULF)Ltd au pus mana pe creditele ipotecare ale romanilor ,vreo cateva mii de terenuri, case,apartamente,teroristi care din vina crizei economice induse terorist din 2009 in Romania ISI SPALA BANII DIN CRIMA ORGANIZAT prin IFN-uri unele deja radiate de BNR,asa cum este cazul si SC Credit Europe Ipotecar IFN SA radiata din registrul special din 2010 ,dar contractele dar contractele incheiate de acest IFN au ramas sa faca rau oamenilor care sunt victime ,nu imprumutati.
  De ce presupusi teroristi,bancherii arabi,?Deoarece Credit Plus(GULF)Ltd Dubai nu este autorizata conf.OUG 99/2006 sa functioneze in Romania,nu are sucursala in Romania si nici nu a cerut aprobarea BNR ptr. activitati in nume propriu in Romania.Din datele culese de pe internet aceasta entitate este filiala din Emiratele Arabiei Saudite a Credit Europe Bank NV,Olanda cea care are in Romania ca filiala,doar pe Credit Europe Bank Romania SA.

  Cine era SC Credit Europe Ipotecar IFN SA, pana a nu fi radiata de BNR?Era divizia de credite a SC CREDIT EUROPE BANK Romania SA,cea care din 2008 devine ,asa cum am spus mai sus ,filiala Credit Europe Bank NV Olanda. MAI BINE ZIS banca olandeza devine actionar majoritar la SC Credit Europe Bank Romania SA.Toti romanii au incheiat ,in tara ,Contracte de FACILITARE Credit IpotecarE in incintele banii romanesti adica ale SC Credit Europe Bank Romania SA ,acolo isi platesc romanii ratele,acolo se contabilizeza chitantele emise pe numele lor.In momentul in care ratele depasesc cu pana la 200% gradul de indatorare al imprumutatilor,apare din neant Credit Plus (GULF) Ltd DUBAI , CEA CARE NU ESTE AUTORIZATA PE TERITORIUL ROMANIEI,cea cu care romanii nu au incheiat niciodata vreo conventie, dar care are stranse relatii cu un SRL recuperator ,SRL care nu are altuia sa vanda imobilile ropmanesti decat la arabi…

  Ce sa intelegem noi contribuabilii romani ca aceasta entitate bancara pirateaza banii din creditele romanesti si ca se exchiveaza de la plata taxelor si impozitelor statului roman,exista si o piata neagra bancara?Care mai este siguranta romanilor incaputi pe mana acestor arabi,statul roman cum isi mai apara cetatenii.oamenii pe care eu i-am cunoscut recent, victeme ale mafiie bancare.Oamenii sunt disperati, unii au ales sa nu mai traisca decat sa fie terorizati de infractorii bancari.Multe din victImele SC CREDIT EUROPE IPOTECAR IFN SUNT BATRANI ,PENSIONARI care la data cand sunt ademeniti sa devina imprumutati sau codeboitori aveau venerabile varste ce nu se includ in normele nici unei banci din Romania, CARE SPUN ca la ultima rata imprumurtatul,codebitorul trebuie sa aiba intre 65-70 de ani,iar clientii mafiei de la SC credit europe Ipotecar IFN SA ar fi avut la ultima rata,peste 30 de ani ,intre90-140 ani..Rostul meu este sa ajut oameni, asa cum voluntar am ajutat ca USL sa scape tara de basism,dorinta noastra este sa fim uniti si sa-i ajutam pe cei care au reala nevoie de ajutorul nostru oriunde ne-am afla,legea este pentru toti si-ii apara pe toti romanii,inclusiv p[e cei care ,cu naivitate au crezut in buna credinta a BNR si bancilor pe care BNR le autorizeaza si le supravigheaza. Cu consideratie ,Livia.

  L-as intreba pe d-l Vsilescu direct, daca un Contract de cesionare credit este valid daca nu este semnat de cesionar.Eu am in mana contractul de cesionare ,dintre cedent SC Credit EuropeIpotecar IFN SA,ca cedent si Credit Europe Bank NV Olanda ca cesionar.La art.2 din contractul de cesionare la c esionar sunt trtecuyti doi indivizi cu nume pronume si functii in banca olandeza , dar de semnat ,fara stampilat semneaza indescifrabil doar unul singur.mai este valabil acel contract de cesiuni,care ,iata ,are si consecinte juridice extrem de grave pentru imprumutati?

 2. @ livia
  Mare lucru nu se imntelege din expunerea ta. E bine sa plecam de la o realitate si anume in Romania nu este capitalism desi s-a murit cu 23 de ani in urma pentru lucrul acesta. Asa ca ideea ta ca cei din USL sint ingerii pazitori ai romanilor este falsa. Cum ai putut sa-i sprijini sa ia puterea? Ai gresit. Si cei din USL si „basistii” sint tot o apa si un pamint, adica comunisti pusi pe capatuiala si saracirea prin exploatare la singe a poporului roman.
  In aceste conditii nu trebuie sa te mire faptul ca in Ro unii fac nazdravanii incercind sa-i fenteze pe tovarasii aflati la putere si lucreaza fara sa plateasca taxe si impozite statului roman. Fac foarte bine, pentru ca vezi si tu ca cei care se hranesc din impozitele si taxele platite de tine nu te apara cum ar trebui sa o faca. Arabii stiu ei ce stiu.
  Acum cit de reale sint documentele care le posezi nu stie nimeni. Sigur este ca o asfel de aiureala nu trece neobservata de serviciile secrete din Ro. Asa ca iar ne intoarcem la modul in care cei platiti de tine se fac ca muncesc.
  Daca tot vrei sa-i ajuti pe romani, cind ei trebuie sa se ajute singuri, de ce nu te adresezi unei instante judecatoresti sa rezolve dilema? Totusi, nu ar fi mai bine ca sa faci orice pentru viata ta si mai putin pentru fraierii de linga tine? Daca nu-i duce capul, lasa-i sa moara. In jungla ai vazut leii sa ierte vreun animal bolnav, slab sau batrin, lasindu-le sa scape? Capitalismul este ceva natural si necesar oamenilor.
  Crezi ca economia de piata e un basm frumos? Nu! Fiecare trebuie sa lupte sa supravietuiasca, iar tu din plictiseala sau ginduri negre socialiste vrei sa-i ajuti pe cei din jurul tau. Si drama este ca din neputinta de a-i ajuta, neavind solutii personale apelezi la domnul Soviani.
  Poti verifica la Registrul Comertului, contra unei taxe de 50 lei cine sint cei de la firma cu pricina si daca firma are avizele care sa-i permita functionarea. Sigur nu poate functiona fara avizele BNR. Modul in care o companie isi cladeste afacerile sint strict de competenta actionariatului din compania respectiva.
  Nu sint de acord cum prezinti relatia FIRMA – CLIENT, de parca companiile nu vor sa traiasca mai mult si trag tunuri pentru a duce o viata efemera. Adica trebuie sa renuntam sa mai vedem in patroni dusmanii de clasa ai angajatilor sau niste infractori pusi sa insele clientii prin firmele lor, teme dragi socialistilor din Ro. Patronii si firmele alearga dupa profit altfel dispar.
  Arabii aceia pe care tu ii vezi in culori negre au bani si capitalismul se face pe bani. Mai bine ai lupta pentru dezvoltarea capitalului autohton si ai intelege ca intr-o economie globalizata banii se duc acolo unde se pot inmultii. Momentan ei cumpara tot ce este de cumparat in Ro pentru profit asa cum o fac si aiurea pe acest pamint.
  Ca si religiile care s-au perindat de-a lungul istoriei in viata oamenilor, socialismul tau este o alta religie pe cale de disparitie, de care se va alege in curind praful.
  Despre mafia din sistemul bancar de care vorbesti, tocmai ruleaza un film din care am vizionat si noi citeva episoade pe la televizor si unde asteptam sa vedem sfirsitul.

  • Mircea Alpino, iti raspund si o fac punctat:
   1.Postarea mea este un semnal de alarma,Credi Puls (GUIF)Ltd cu sediul in Dubai,pune ghiara pe proprietati in Romania,multe dintre ele in blocuri din cartiere sarace ,locuri unde se pot ascunde ,nevazuti, neauziti teRoristi arabi.CreditPlus (GUIF)Ltd,nu este autorizat pe teritoriul Romaniei,iar banca -mama Credit Europe Bank NV este actionar majoritar in Romania DOAR la SC Credit Europe Bank Romania SC(CEBR)..OUG 99/2006 este clara in ceea ce priveste activitateab bancara straina sau romaneasca in Romania.
   2.Datul in judecata.Fiti siguri , multe dintre victimele SC Credit Europe IpotecarI IFN( PARTE COMPONENTA A BANCII ROMANESTI(CEBR)SUNT IN iNSTANTE,dar sunt si multi oameni saraci care nu-si pot permite nici avocat si nici sa plateasca taxele judiciare,acestia sunt victime sigure ale bancii arabe, din Dubai.
   3. Relatia FIRMA-CLIENT?In cazul bancilor este data de normele bancare ale BNR dar si ale bancilor,nici o norma nu spune ca unui om de 55 -60 de ani,ii dai credit pe 30 de ani.
   4. Capitalismul creaza valoare,nu bani,Romnaia este capitalista m,asa a afost intotdeauna,altfel comunsmul nu ar fi clacat.stiu ca d-tra „specialistii” sistemului corupt p[ostdecembrist ma veti contrazice ,darputem dezvolta ideea ,eu sunt o capitalista cu suflet,intai sunt om d eonoare si apoi capitalist, asa cum nu sunt SI nu vor fi niciodata „capitalsitii” lui Iliescui si ai lui Gorbaciov.
   5.Daca in Romanai BNR este condus de mafie atuncio este grav, sau daca BNR adimite mafia bancara este si mai grav.in rest sunt povesti de adormit copiii

   totusi poti raspunde?Un contract decesionare NESEMNAT de cesionari ,minim 2 , este legal?

   Deci suntem intr-un mediu virtual ,aroganta nu-si are locul.Livia

   • draga Livia ,

    Iti dau atata dreptate !!!! Sunt intr-o situatie foarte apropiata de cele relatate de tine in leg cu Credit Plus (GULF) care are adresa PO BOX , nu are nici macar un tel , fax sau mail . Am mare nevoie de un sfat legal , ma simt singura si straina in proria tara , si nu ma pot apara de straini care considera ca mi-au cumparat „sufletul” si au facut tot ce au putut ca sa ma ingencheze in proria tara .Daca ma poti ajuta in vreun fel te rog contacteaza-ma , am mare nevoie de ajutor . Multumesc !

   • Georgeta fac orice sa te ajut,aceasta este profesia mea.Cum te pot ajuta ?Cu informatii legate de teroristii din Dubai dar in primul rand despre cea mai PENALA bancva turceasca/olandeza din Romania,Credit Europe Bnak NV,cea catre unica filiala in Romania credit Europe Bank Romania SA.Ce-i cu Credit Plus(GLUF)lTD, este un SRL arab care este recuperator de credite pt. banca olandeza.Numai ca acest SRL ARAB nu are voie sa execute debitorii de la SC Credit Europe Ipotecar IFN,divizie de credite la SC CREDIT BANK ROMANIA SA,conform Hotararii adunarii extraordinare a UNICULUI acitonar de SC Credit Europe Ipotecar IFN, care este ,repet SC CREDIT BANK ROMANIA SA.Daca te ajuta iata aici MO nr.163/25.01.2010 in care este publicata hotararea mai sus amintita.La art.1 din aceasta Hotarare aflam ca :
    “ Art.1 Se aproba incheierea la data de 14.09.2009 a contractului de cesiune a portofoliului de creante neperformante care inregistreaza intarzieri mai mari de 270 de zile, altele decat creantele ipotecare acordate in baza legii nr.190/1999, intre Credit EuropeIpotecar IFN –SA (cedent), Credit Plus (GULF)Ltd(cesionar) si Credit Colectare Recuperare Creante CRC SRL(agent de colectare).Asadar Creditele Ipotecare incheiate pana la data de 02.2010 de catre Credit Eurpope Ipotecar IFN ,data la care este radiat din registrele BNR,NU SUNT CESIOANTE,CONFORM HOTARARII ADUNARII ACTIOANRILOR de la Credit Europe Ipotecar la Credit Plus(GULF)Ltd ,banca cu sediul in emiratele Arabe Unite, la Dubai.”Asadar creditul tau,incheiat in baza legii 190/1999(legii 34/2006)NU POATE AJUNGE IN DUBAI.Sa mai spun ca exportul creanţelor implica işi transferul datelor personale ale clienţilor, pentru care în cazul statelor care nu oferă acelaşi nivel de protecţie ca România trebuie să se obţină aprobarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. În această categorie de state intră şi Emiratele Arabe Unite.
    Deasemeni in cursul anilor 2008-2009 Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a primit şapte cereri de la bănci pentru a transmite astfel de date în state care nu oferă acelaşi nivel de protecţie ca România. Niciun transfer nu a fost însă aprobat.
    Iti recomand deasemeni sa te uiti in contractul de ipoteca vezi cat este evaluat apartamentul,casa ipotecata,apoi fa echivalarea in valuta in care ai incheiat contractul.Uite eu am cazul unui imprumutat( batran de 78 ani)care are apartamentul ipotecat la valoarea de 262 000 ron, infractorii de la SC Credit Europe Bank Romania SA,echivaleaza in CHF la 116 000CHF.Conform cursului valutar din 2008 a Credit Eurpope Bank Romania,un CHF se vindea la 2,369 lei,imparte si tu 262 000 ron la 2,369 lei cat cosdta un CHF si iti rezulta
    110 505 CHF ,frauda 5000 CHF.Ti-am dat un exemplu, trebuie sa-i cunoastem pe toti cei care sunt victime ale Credit Europe Bank,[peste 5000 de romani,frauda este enorma.Oare d-l Soviani ne poate ajuta sa intram in posesia anexei la Contractul de cesionare a SC Credit Europe Ipoetecar IFN SA din data de 29.03.2009 ,CONTRACT DE CESIUNE NESEMNAT DE CESIONAR?

   • Doamna Livia, cum pot lua legatura cu dvs.? Sunt o clienta a acestei banci in situatia de executare. Multumesc

 3. @ livia
  N u e vorba de aroganta in privinta mea, dar eu am vazut moartea cu ochii in 1989 si altii din pacate chiar nu mai sint printre noi. Si drama este ca cei care au murit erau deosebit de tineri. De atunci vad cum oameni care nu au avut nici o legatura cu Revolutia din Decembrie 1989 vorbesc despre ea sau ce s-a intimplat dupa, considerindu-se capitalisti. Eu scriu pentru cei tineri care nu stiu ce s-a intimplat de atunci incoace.

  Domnul Soviani nu cred ca se poate transforma in instanta de judecata, procuror anchetator, avocat sau politist. Exista totusi institutii in Ro, care uite ca nu-si fac treaba si pe care dumneavoastra ca om cu idei de stinga le sustineti financiar. Si daca aceste institutii nu fac nimic in favoarea celor care le sustin din utopii socialiste, de ce trebuie sa mearga domnul Soviani in linia intii sa se bata cu morile de vint? Trebuie distrus intii sistemul si apoi inlocuiti oamenii. Dumneavoastra vreti socialisti la putere, chiar ii sustineti si apoi va mirati ca treburile nu merg bine in Ro! Dupa aceea spuneti ca intii sinteti om si apoi capitalist? De aceea am spus ca nu pot intelege ce vreti? Din moment ce doriti ca sa puneti la putere socialisti sau comunisti in cazul Romaniei, de ce mai aveti pretentii ca altcineva sa va faca dreptate si sustineti ca sinteti … capitalista?

  Ori asta este o problema care ma framinta de 23 de ani: cum sa terminam cu comunistii din Romania? Cum este posibil ca dupa atitia ani romanii sa voteze cu USL, ARD sau PPDD cind ele put de la o posta a comunism? Credeti-ma ca m-a durut inima cind am citit ca dumneavoastra ati facut tot ce v-a stat in putinta sa eliminati pe basisti de la putere si sa-i sprijiniti pe USL-isti. Puteati foarte usor in 21 decebrie sa mergeti la Universitate in Bucuresti sa vedeti ce scrie pe coroanele omagiale „IN AMINTIREA CELOR CAZUTI IN REVOLUTIA ANTICOMUNISTA DIN 21 DECEMBRIE 1989”. Cu alte cuvinte romanii trec pe linga propria lor istorie fiind paraleli cu ea. Nu au curiozitatea sa citeasca citeva cuvinte care le-ar arata crudul adevar.

  Oamenii trebuie sa se bata pentru dreptatea lor daca cineva le-o incalca. Daca ei nu vor si prefera sa traiasca in saracie cine este de vina? Oamenii saraci sint asa pentru simplul motiv ca sint prosti (genetic) si dumneavoastra nu-i puteti ajuta sub nici o forma.
  De aceea demersul dumneavoastra mi se pare inutil. Ca sint capitalisti de carton in Ro care profita de acest gen de oameni este adevarat. Dar institutiile romanesti chiar credeti ca dorm? Chiar credeti ca in Ro firmele isi fac de cap cum vor ele (ma refer la cele straine-la citi securisti avem pe metrul patrat? Fiti convinsa ca se cunosc perfect datele problemei). Numai ca la putere sint oameni politici care nu vor sa imparta dreptatea, ci doar sa se mentina la putere cu dosare, cu care se sapa unii pe ceilati la momentul potrivit.

  Presupunind ca detineti copii xerox al aceluias document la cesionari trebuie sa semneze fiecare in parte sau cel care are procura primita in scopul acesta. Eu nu ma pot pronunta asupra unor documente xerografiate, importante sint originalele, care sigur le gasiti la Registrul Comertului.

  PS
  Ramin la parerea ca fiecare trebuie sa aibe grija de viata si banii lui si nu trebuie dumneavoastra sa va bateti pentru ei decit daca sinteti de meserie avocat si traiti din aceasta afacere. STATUL si socialistii nu se vor bate pentru cetatenii pe care pretind ca-i apara. Astea sint doar povesti de adormit copiii si dovada stau legile din Ro pe care fiecare le incalca sau le ignora dupa propriul interes din simplul motiv ca sint comunisti..

 4. @ livia
  O banca este o societate care vrea sa faca profit. De ce credeti ca o astfel de companie nu ar da credit pe 30 de ani unei persoane care are 60 de ani, din moment ce persoana vine cu garantii solide cu care se poate recupera creditul la orice ora? Numai ca asa vrea BNR? Daca ne luam dupa legile date in Romania vom vedea ca ele pun bete in roate afacerilor in toate domeniile de activitate si atunci este firesc si normal ca aceste legi strimbe sa fie incalcate sau sa fie schimbate cu legi care sprijina economia de piata. Daca patronii firmelor s-ar lua dupa legi, nimeni nu ar mai face afaceri in Ro. Ori aceasta este problema. Sintem un stat cu legi comuniste in care o mina de nebuni frumosi incearca sa construiasca capitalismul. Dumneavoastra trebuie sa acceptati ca gresiti atita timp cit sustineti la putere tot felul de ticalosi care in baza unei ideologii false au saracit poporul roman si au distrus Romania.
  Daca vreti dreptate in Ro, sustineti CAPITALISMUL, PIATA LIBERA in primul rind. Solicitati invatamint privat care sa produca oameni pregatiti in toate domeniile de activitate care intrati pe piata concurentiala vor creea profit pentru ei si toti cei din jurul lor, pornind de la ideea de a face bani. Capitalismul genereaza bani cu care putem sa rezolvam orice. Nu are rost sa-mi spuneti ca se genereaza calitate. In conditii concurentiale, daca piata este saturata de produse de calitate pretul lor de vinzare scade vazind cu ochii si atunci compania care realizeaza produsele respective trebuie sa se reorienteze sa obtina alti bani ca sa supravietuiasca. In concluzie va realiza alte produse sau servicii noi. Alergam dupa bani toti intreprinzatorii privati, deoarece capitalismul are ca punct de pornire lacomia omului.

  Dumneavoastra exprimati punctul de vedere al comunistilor de la noi, care fac afaceri profitind de ignoranta si prostirea pe fata a romanilor. Dar chiar credeti ca o banca din Dubai (acolo si cel mai amarit paznic al unei cladiri de locuinte e mai bogat ca guvernatorul unei banci centrale si traieste ca in sinul lui Avraam) care are bani cu toptanul din afaceri cu petrol se uita sa jefuiasca pe saracaciosii romani? Dumneavoastra stiti cum traiesc oamenii in Emiratele Arabe? Si mai ales ce legi draconice au pentru cei care fac traznai de genul celor sustinute de dumneavoastra? Acolo sint tari islamice si risti sa-ti pierzi o mina sau chiar viata pentru o palma data unei femei. Ce sa mai zicem de furat sau altceva. Poate nu stiati, dar occidentalii chiar sint indragostiti de modul in care bancile arabe fac afaceri in tarile arabe si vor sa le aduca si in UE ca sa se termine cu nenorocirile din economia europeana provocate de propriile banci. Multi cred ca bancile arabesti vor pune capat crizei financiare care bintuie in UE! Iar dumneavoastra acuzati bancile arabesti de terorism in Romania?

  • Mircea Alpino scrii mult iar timpul nu-mi permite sa te citesc.Ce retiu totusi din postarile D-tra?
   1.Desi sunteti nascut ,educat in comunism consideri ca nu aveti o educatie care sa va dea o pregatire intelectuala si profesionala care sa va faca OM!
   2.Nu banul este esential intr-o societate civilizata ,banul vine, banul pleaca mai usor decat a venit, iar unica avere pe care OMUL/OM o lasa nu-i masina ,nici conturile bancarea si ceea ce a creat ,cu mintea valoros.Romania societae de consum?Sa fim seriosi romanii sunt astefel creati in 63 de ani de ocupatie stalinsit-nazist-basista sa supravietuiasca.Luati,la analiza cele 250 000 de SRL-uri distruse de comunistul Basescu si veti vedea ca acei mici intreprinzatori doreau doar sa traisca din munca lor onesta ,sa fructifice calificarea pe care o obtinusera in..comunism.
   3.Mai terminati cu piata libera si capitalism,asa ceva nu exista in Romania lui Iliewcu/Gorbaciov si cel mai grav al teroristului Basescu Traain.Niciodata dintr-o cioara comuniosta nu vei face porumbel capitalit.Pavel Stroilov va spune cu subiect si predicat cuma aparut „capitalsimul gorbaciovist in Romania.Chioar asa udrea Elena ,Videanu si alti infractori suntcapitalsiti?pentru ca acesti indiviizi sa fie capitalisti maresc bancile supravegheate de BNR DOBANZILE?
   4.Cat timp in Romania nu se clarifica clar apartenenta si complicitatea lui Basescu traain la terorism international si legaturile sale ascunse cu terorismul arab,am drepotul sa am propria parere,Numai un comunist imi poate interzice dreptul de gandi liber.
   5.De ce ma intereseaza cazul care va aduce in final grave semne de intrebare asupra BNR?Aceasta imi este meseria ,nu ca avocat sau jurst ci ca om care apara p.d.v. social, ca asistent social oamenii ajunsi victime ale unor impostori bancheri .

 5. Dumnezeule, ce mentalitate de comunist spoit in fals capitalist.Bancile sa faca profit, dar cu respectarea legii,in fapt a OUG 99/2006 a Directiva nr. 2006/48/CE a Parlamentului European si a Consiliului si nr.2006/49/CE,ale rmelor fiecarei banci autorizate de BNR,nu se face profit prin inselaciune.
  citat: „Daca vreti dreptate in Ro, sustineti CAPITALISMUL, PIATA LIBERA in primul rind. Solicitati invatamint privat care sa produca oameni pregatiti in toate domeniile de activitate care intrati pe piata concurentiala vor creea profit pentru ei si toti cei din jurul lor, pornind de la ideea de a face bani.”
  Dspre care capitalism vorbiti d-le Mircea Alpino?Despre capitalismul care a imbogatit-o pe imorala Udrea Elena
  ,sau pe tarabagiul Videanu?S-au poate vorbiti despre capitalismul lui Basescu
  care adistrus peste 150 000 de SRL-uri?Despre ce relatie Firma( banca) -client vorbiti d-0le ALpino,despre relatia capcaunului inselator sia victimei ce crede in
  buna credinta a bancii?Ce face BNR de este atat de multa infractionalitate bancara?
  Ati scris
  mult si fara rost ,vreti sa va aratati superioritatea de propagandist?Nu se face cu un om asemeni mie si nici cu alte mii de romani adevarati capitalisti care pun onoarea in fata profitului si banilor facuti p[rin cirminalitate economica.
  In cazul expus de mine ca un semnal de alarma fiti siguri ca se va face dre[tate,deja sunt facute demersuri internationale dintr-o tara unde un terorist internatioanl ocupa cea mai inportanta instituie a statului…,Punct.

 6. In Romania nu e capitalism ci neo-securism hidos. Majoritatea marilor averi s-au faurit in relatie directa cu statul nu cu piata libera unde, daca nu vinzi, esti mort.

  BNR nu face nimic fata de infractionalitatea bancara decat in momentul in care lucrurile incep sa puta rau – vezi cazurile Banca Religiilor, Banca Romano-Turca, Cooperativele de Credit, etc. Cum incep lucrurile sa puta, cum apare Isarescu sa spuna ca „e groasa rau” de parca noi, restul, credeam ca e subtire.

  In cazul de fatza, expus, din pacate, creditorul poate vinde creanta cui vrea muschii lui… atat unei firme teroriste din Orientul Mijlociu cat si unui sereleu, condus de niste rachetzi moldoveni, care pana la proba contrarie, sunt negustori cinstiti si pot sa uzeze de toate amenintarile si mijloacele murdare pe care le au in dotare pentru a jumuli clientul.

  Probleama nu e neaparat in curtea BNR ci chiar in curtea statului care, daca tot are o lege care combate camataria „neautorizata” ar putea sa actioneze. La noi insa, institutiile statului sunt simple sinecuri de umflat salarii grase sau instrumente de amenintare si santaj politic, in niciun caz niste entitati care isi indeplinesc rolul legitim.

  • Corect Cristian ,iti multumesc pentru interventie altfel as fi fost sufocata de propaganda COMUNISTULUI cu masca capitalista Mircea ALpino.Intr-un capitalism necontrafacut de catre comunisto-securisto-kgb-isti si spioni sovietici-basisti,LEGEA este LEGE (inclusiv cele bancare),iar cetatenii tarii sunt aparati de infractori si teroristi ,fie ei chiar si financiari-bancari.Vedeti?Daca ai ceva de spus ,daca ajuti oameni care nu s e pot apara ,oameni terorizati de falsii capitalisti esti batjocorit si acuzat.Pentriu mine este o mare insulta sa fiu acuzata ca vreau sa readuc nu stiu ce comunIsti la putere.
   Securistii sunt cei care acuza partidele de stanga ,asa cum sunt ele in Europa occidentala ,confundand socialismul cu stalinism -nazismul pe care l-au servit si-l servesc si in prezent.Pentru Alpino,CEL care a scris: ” Poate nu stiati, dar occidentalii chiar sint indragostiti de modul in care bancile arabe fac afaceri in tarile arabe si vor sa le aduca si in UE ca sa se termine cu nenorocirile din economia europeana provocate de propriile banci. Multi cred ca bancile arabesti vor pune capat crizei financiare care bintuie in UE! Iar dumneavoastra acuzati bancile arabesti de terorism in Romania?”
   Falsa aceasta afirmatie,europenii nu sunt indragostiti decat de sigiuranta lor publica ,inclusiv cea financiar bancara,iar terorismul arab este considerat LETAL oriuynd eion lume,inclusiov in Europa.A;lp[ino d-ta ce faci apologia complicitatii la terorism international a celui ce pocupa fraudulos Institutia Prezidentiala?Nu am auzit BNR sa fi avut vreo „parere” drespre vizitele dosite ale LUI BT in Dubai si despre intelegerile ASCUNSE ,TINUTE LA SECRET,intelegeri antiromanesti.

 7. @ livia
  De atitea impozite si taxe UE este la un pas de dezintegrare, pentru ca produsele ei nu mai sint competitive. Si atunci, daca economia lor este bazata pe aceste impozite si taxe luate cu nemiluita de la mediul privat ce tari credeti ca sint? Capitaliste sau socialiste? De atita bine ce este acolo, Grecia deja s-a prabusit economic. Spania abia se tiraste. Italia si Franta sint pe duca. Asta inseamna ca in UE s-au luat cele mai bune decizii in materie de economie sau popoarele din uniune au adus la putere partide care au facut lucruri bune? Sint toate directivele UE bune si frumoase? Poate ca o sa fie bine din ziua in care Germania va face legile pentru toata lumea…

  Probabil ca nu vreti sa cititi ce a ce scriu si le rastalmaciti cum va convine. Pe mine polemica aceasta sterila pe bloguri ma lasa rece. In timp socialismul si cei care il indragesc, mintind lumea ca ei sint „adevartatii capitalisti” vor disparea.
  In loc sa va doriti o tara libera, cu firme care sa faca afaceri viabile fara sa mai plateasca impozite si taxe pentru huzurul trintorilor socialisti, dumneavoastra ii dati zor inainte cu criminalitatea economica. Pentru cine este criminalitate economica? Pentru companii, indiferent de domeniul de activitate pentru ca li se iau banii cu forta prin impozite si taxe sau pentru utilizatorii banilor luati cu japca de la aceste firme? Cum nu mai vrea o companie sa plateasca impozite si taxe pentru toti trintorii si retardatii mintali, cum compania respectiva e acuzata ca face criminalitate economica.
  Cine a dat legile care impiedica dezvoltarea capitalismului in Ro si acum sint incalcate? Eu sau parlamentul Romaniei? Sint legile acestea in folosul meu sau al comunistilor din Ro? Asta nu este criminalitate economica? Sint legile STATULUI? A unui stat bolnav ca si cetatenii sai?
  Daca UE este un conglomerat de tari cu economii de dreapta, de ce aceste tari se prabusesc acum ca piesele de domino? Lucruruile acestea nu va spun nimic? Nu intelegeti ca acolo putregaiul socialist a reusit sa macine multe tari din UE si acum este jale?
  Nu va place jungla capitalista? Mie imi place si sint de acord cu ea. Sa ramina in viata cel mai puternic, indiferent de afacerile care le face. „Legile economice” facute in scopul mentinerii in viata a putorilor comuniste din tara noastra sa fie incalcate! Legile date de BNR ca numai unii sa prospere si altii sa moara de foame sa fie incalcate!
  Sinteti de acord ca BNR sa se amestece in politicile bancilor pe baza directivelor UE, atunci nu va mai mirati ca nu avem capitalism in Ro. Bancile trebuie sa fie lasate libere sa faca profit cum le taie capul si daca dau faliment STATUL sa le lase sa moara. De ce a intervenit STATUL in falimentele bancare si a nationalizat multe banci falite? Pentru ca asa au vrut politrucii din tarile respective pe care nu-i intereseaza decit scaunele lor de parlamentari si care se bat cu caramida in piept ca ei mor de grija poporului, ca asa sint toti socialistii….
  Pot continua la nesfirsit, dar eu scriu si vorbesc in zadar. Nu intereseaza pe nimeni…

  Eu doar v-am intrebat simplu: daca va luptati sa aducetii socialistii la putere (in cazul tarii noastre pe comunisti) si recunoasteti lucrul acesta, de ce va vaietati ca lucrurile merg anapoda in Romania?

 8. De ce se tem romanii de teorismul arab?La aceasta intrebare se raspunde cu alta intrebare , la care este invitat si Mircea Alp[ino sa raspunda:

  De ce s-a dus Traian Băsescu în Qatar in anul 2011?Vizita pe care tocmai a încheiat-o Traian Băsescu, în Qatar, a avut şi un scop oficial secret. Conform unor surse din anturajul presedintelui, într-o discuţie privată, avută la încheierea vizitei, cu emirul statului Qatar, Hamad Bin Khalifa Al Thani, presedintele Băsescu a pus problema obţinerii de către Statul Român a unui împrumut de 1 miliard de dolari, pe care România să îl ia anul viitor din sistemul de bănci islamic.De ochii lumii, banii se vor duce în finanţarea deficitului dar, în realitate, ei vor fi tocaţi pe programe electorale, al căror scop este ieşirea cu bine a găştii portocalii în 2012. Sursele noastre spun că demersul lui Băsescu este unul disperat şi vine după ce FMI-ul, prin Jeffrey Franks, la ultimele discuţii de la începutul lunii, a refuzat să acorde orice împrumut financiar, care să poată fi deturnat către alegeri. Înainte ca Traian Băsescu să apeleze la emirul Qatarului, la sfîrşitul săptămînii trecute, pentru acelaşi miliard de dolari s-a deplasat, discret, în SUA, o delegaţie din Ministerul de Finanţe, condusă chiar de ministrul Gheorghe Ialomiţianu, care, într-o serie de întîlniri cu reprezentanţii unor bănci private americane, a încercat să facă rost de bani. Demersul a fost un eşec, bancherii americani apreciind România ca nesigură pentru un împrumut. Revenind la discuţia pe care Băsescu a avut-o cu emirul Qatarului, sursele noastre spun că el nu a fost refuzat, mai ales că i-a propus gazdei ca aceia care îi pot da împrumutul să vină să cumpere, la preţ de chilipir, societăţile care vor fi scoase la privatizare în sectorul energetic sau feroviar. Cei doi au stabilit ca discuţiile să se mute într-o comisie, alcătuită la nivelul Ministerului de Finanţe, care va negocia împrumutul cu reprezentanţii unor bănci islamice, indicate de şeic.(sursa http://scurse.blogspot.ro/)

 9. Constient ca FMI nu va accepta mai nimic din ce are pe lista, Victor Ponta arunca cu fumigene de prostit fraierii, cum ar fi „reducerea TVA la paine”, masura care nu numai ca e tembela (nu exista oameni care sa se hraneasca exclusiv cu paine) dar nu are nicio sansa de reusita – camatarii de la FMI au lasat foarte clar sa se inteleaga ca nu sunt de acord cu nicio reducere de TVA la alimente, iar painea e un aliment.

 10. @ livia
  Ca Marinarul de la Cotroceni isi face de cap in Ro sau aiurea pe circa romanilor nu este o noutate. Toti comunistii au procedat la fel, batindu-si joc de poporul roman. Dar cine a distrus complet intreprinderile din Ro, dindu-le gratis la toti securistii si comunistii spoiti in capitalisti, in loc sa lase capitalul strain sa cumpere tot ce se putea la noi in folosul natiei romanesti? Raspunsul il stim toti: kgb-istul Ion Iliescu, care a perpetuat comunismul in Ro, practicat fara rusine de FSN si partidele cu nume schimbat in care s-a tot transformat, ajungind la actuiala formula din USL. Dupa ce ati pus stavila capitalismului real in Ro si ati inventat brendul capitalismului dimbovitean, de care rid mai marii UE la toate ocaziile, toti comunistii din Ro va dati loviti si il acuzati pe Basescu si gasca lui de securisti de toate relele din tara uitindu-le pe cele provocate de PSD-isti. Imi pare rau dar in zilele noastre si un copil de gradinita va poate spune ca nu este nici o diferenta intre partidele existente in Ro. Toate sint comuniste si il practica la greu prostind lumea ca ele sint de dreapta. Iar dumneavoastra ii sustineti din rasputeri!!!
  Cind oamenii de afaceri din Ro nu vor mai plati impozite si taxe de fel in tara lor sa sustina tot felul de puturosi comunisti cu aere de mari intreprinzatori sau cersetori ferventi (dupa caz) atunci putem spune ca incepe o noua era capitalista in Romanica. Pina atunci orice incercare a dumneavostra de a-i prezenta pe cei din USL drept ingerasi pazitori ai romanilor si pe cei din fosta alianta ARD drept satane de circumstanta este sortit esecului. Doamna renuntati! Nu mai pacaliti pe nimeni in tara aceasta! Introduce-ti benevol capitalismul in Ro inainte ca romanii sa se puna din nou in miscare ca in 1989. Atunci Iliescu i-a pacalit ca Ceausescu e de vina de viata lor grea. Dupa 23 de ani de „capitalism dimbovitean” au inteles ca de vina sint comunistii din Ro si cei care ii sustin. Asa ca pregatiti-va sa le explicati lor ce a facut Basescu, Ion Iliescu si toti membrii de partid ramasi dupa disparitia defunctului PCR. Pe mine nu ma veti convinge de bunele dumneavoastra intentii, pentru ca ati recunoscut ca ati sprijinit venirea USL la putere.

 11. Marinarul de la Cotroceni a inceput prima data perindarile prin mediile mafiote arabe atunci cu rapirea jurnalistilor – transformata ulterior in „Rapirea din Serai” – cu concursul, scenariul si regia serviciilor secrete, la care prostii cik ar fi trebuit sa puna botul.

  @Alpino, nu stiu daca faci bine ca-i imparti in tabere diferite de parca unii ar fi mai putin securisti si ticalosi decat altii, ceea ce, desigur, e o prostie.

  @livia, nu stiu daca vaitatul ca v-a ajuns creanta la camatari, mafioti, raketi moldoveni sau recuperatori e solutia. Cum spuneam, in prezent, legea permite ca orice recuperator sa cumpere ce vrea el daca aparent e negustor cinstit. Din pacate va trebui sa va consolati, de acum incolo sa faceti afaceri cu recuperatorii, iar impactul acestora in viata dvs. sa fie unul macar acceptabil.

 12. @ Cristian
  Da’ unde am scris eu vreodata ca sint tabere diferite?

  • Cristian,gresit legea nu permite „vanzarea” ca-ntre camatari a creantelor si mai ales aceasta suveica prin care creantele sunt trecute prin buzunarele aceluiasi creditor,citeste la buzunare, servicii, divizii ce apartin aceleasi banci,unica autorizata de BNR sa aiba activitati bancare.Cand pe fir intra un SRL a nu stii cui si in ce scop infiintata, fiti siguri ca se ascunde o infractioanlitate bancara.
   Oare gresesc?cesiunea este o renuntare, o cedare facuta cu titlu oneros sau cu titlu gratuit.Nu este o afacere intre bisnitari in care victima sa fie romanul ce s-a dus cu buna credinta la banca AUTORIZATA DE BNR.consider discutia incheiata,imi cer scuze d-lui Soviani ca acest spatiu a fost trasnformat in propaganda mafiot noncqapitalsita de indivizi care nu pot avea respectul nimanui,indiferent ce „fonctii” ar ocupa in BNR.

 13. @Livia

  Ba da. Legea chiar permite vanzarea legala, ca intre camatari, a creantelor, lucru care chiar se intampla. Se trimite clientului o simpla notificare ca s-a vandut creanta si gata, apar recuperatorii care incep cu amenintarile.

 14. @ livia
  Eu tot nu o sa va inteleg. Scrieti de fapte intimplate pe baza unor legi facute si aprobate de fostii FSN-isti ai lui tatuca Iliescu pe care acestia le calca in picioare dupa bunul lor plac! Apoi ii susrtineti din plin la alegeri si tot dumneavoastra va mirati ca este infractionalitate bancara?
  Si vreti schimbare in Ro, dar nu cu infractori capitalisti ca noi! Da’ urmasii lui Iliescu sint buni?Sa nu uitam ca tovarasul fsn-ist, actualmente liberal Petre Roman ne-a sfatuit parinteste sa ne imbogatim pe orice cale, numai sa creem capitalism in Ro. Toate bune si frumoase, dar ce nu a prevazut fostul prim ministru debarcat de minerii din Valea Jiului era faptul ca patronii acestia de carton, fara bani de la buget pot disparea in orice clipa precum dinozaurii la prima furtuna economica mai serioasa din tara. Azi bintuie criza prin Ro si acestia incep sa falimenteze intr-o veselie, asa ca ideea lui Petre Roman a fost gresita. Numai ca la ora aceea Romania vroia sa devina capitalista peste noapte si trebuiau fabricati si capitalistii de serviciu. In povestea asta au intrat toti baietii destepti de prin serviciiele secrete sa dea o mina de ajutor la ordinul dat de sefii lor superiori.
  Eu nu m-as lamenta sa fiu in locul dumneavoastra pentru ca singura care va face curatenie impecabila in Ro este doamna Criza. Si cu putin noroc poate vor mai ramine si intreprinzatori privati reali in tara. USL tocmai a luat puterea, dar lucrurile vor ramine mai departe asa cum vor muschii lui Mugur Isarescu. Asta da frustare pentru toti socialistii din Ro, care dupa ce au mincat 23 de ani de zile din friptura bugetara spera sa le intre pe mini si tortul BNR.
  In rest acuzatiile care mi le aduceti mai mult sau mai putin voalat ramin apa de ploaie. Puteti sa scrieti orice ca pe mine nu ma afecteaza din simplul motiv ca nu au nici o baza de adevar.

  • Veziti de treaba d-le,propagandist securist.N-ai alta treaba,personal imi provoci repulsie.Te rog nu ma mai deranja,nu am ce dialoga cu d-ta.Care taica iliescu?ce FSN?D-ta esti normal, cand in tara un terorist international a distrus total si cea din urma incercare de democratizare?Lasati-l pe iliescu (liotere mici in semn de dos[ret total)cu condamnarea lui la CEDO,condamnare care ii include si pe Kovesi/Basescu.esti prea mic sa intelegi ceva din enorma criminalitate impusa nu de iliescu ,ci de basescu-FSN in tara.iliescu a clacat in fata securistilor lui basescu.Punct.Mergi in alta parte si fa-ti numarul de propagandist securist.Iliescu este trecut, basescu si gruparea lui de crima organizata inclsiv din BNR este prezent.

  • D-le AL PACINO lasa gluma la o parte ce spune d-na Livia este super adevarata !!!!!

 15. Gata.
  In plina vizita a camatarilor de la FMI, la Bucuresti, SNCFR da startul iesirilor in strada pe 2013. Amanarea adoptarii bugetului de stat pe 2013, la „Calendele grecesti” produce deja efecte. Oamenii ramsasi fara bani in buzunare, dar cu rate la banci, sunt disperati si recurg la masuri de fortza.

 16. Eu cred ca in problema salariilor de la CFR se pare ca totul e un pic regizat. Unii vorbesc de drepturi salariale intirziate cu 24 de ore care trebuiau achitate in 15 01 2013. Dintr-o data transportul de calatori intra intr-o greva sponana. Parca vor sa atraga atentia FMI-ului ca asa nu se mai poate, adica sa ne mai slabeasca cu programul de austeritate, ca nu este bun. In alte conditii puteau sa mai faca greve spontane si in alte zile din 2012, daca le era de greva. S-au apucat acum ca la un semnal. Cineva nu a a dat drumul la bani pe circuitul existent, desi se pare ca ei erau totusi disponibili si Ministerul de Finante stia de ei si aceasta scinteie a oprit trenurile, ocazie cu care angajatii CFR si-au aratat ostilitatea fata de masurile de austeritate..
  Acum, ce nu stie poporul roman, ca si @ livia este ca securistii se afla inregimentati pe la toate nivelurile in societatea romaneasca pornind de la sindicate si terminind cu virfurile puterii. Romanilor, in goana dupa mincarea lor zilnica ce trebuie pusa pe masa, nu prea au timp de greve si in general sint pasnici si rabdatori. Noroc cu securistii din toate domeniile ca-i mai agita din cind in cind, organizind cite o demonstratie de forta a clasei muncitoare, cite o retea prin care se scurg de zor banii din banci in nu stiu care buzunare oculte etc. Acest mod de petrecere a lucrurilor il cunoastem de pe vremea Impuscatului, dar acum securistii usl-isti incearca chiar si pe acest blog sa ne spuna ca nu comunistii din Ro sint de vina, desi ei sint in toate partidele bagati, ci numai Traian Basescu. La fel era si la Revolutie in 1989. De vina era Ceausecu nu comunistii, apoi a fost de vina Ion Iliescu, nu comunistii si acum e rindul lui Traian Basescu, nu a comunistilor din toate partidele, care sint niste „ingerasi” USL-isti… Culmea este ca vine @ livia sa dea cu vopsea pe cititorii blogului care nu au aceasi parere cu a domniei sale acuzindu-i ca ei ar fi securisti! De ce @ livia? Asa ati primit ordin de la sefii dumneavoastra ierarhici? Tot nu intelegeti ca nu cei care scriu pe bloguri sint de vina de situatia din Ro, ci voi iubitorii de comunism, care distrugeti de zor tot ce inseamna economie in Ro? Si tot voi va vaitati ca este rau? Dar oare ce patesc cei care sapa groapa altora? Ati uitat? Ia priviti un pic inspre Grecia si spuneti ce vedeti? Toti trintorii socialisti greci pentru ca nu mai primesc banii de la buget se rascoala impotriva chiar a conducatorilor lor iubiti. Asta da recunostinta adusa de clasa muncitoare elitelor socialiste de la ei din tara… Si asa incepe sa fie si acum in Ro. Nu au promis USL-istii ca ei nu sint ca basistii si o sa curga in Ro numai lapte si miere cind vor ajunge ei la putere?
  @ livia, va vad mai legata la stiri ca mine, asa ca intreb si eu ca prostu’; Da’ de ce nu le da Ponta salariile la timp amaritilor alora? Nu exista bani sau nu exista vointa pentru asta, pentru ca dupa alegeri banii trebuie sa mearga in buzunarele socialistilor nostrii si nu a celor care trebuie? Parca in Ro legile spun ca intr-o intreprindere primele plati care trebuiesc facute, indiferent de situatia economica a firmei sint cele privind plata salariilor! Sau socialistii dumneavoastra se prefac acum ca basistii sint de vina?

 17. Acum putem si ride un pic! Socialistii romani cam seamana cu comunstii din vremea lui Ceasca disparuti instantaneu prin ruperea carnetelor de partid, de parca cineva a dat cu DTT. Ei sint cei mai destepti fii ai natiei si nu trebuie sa discute cu restul romanilor, mai prosti de felul lor. Socialistii stiu tot, numai ei au dreptate, dar cind de economia tarii se alege praful, nu ei sint vinovati, desi sint la putere, ci dusmanii tarii, adversarii lor in lupta de clasa, adica patronii, bancile straine, arabii, masoneria, UE ca se amesteca in treburile interne ale Romaniei, Mugur Isarescu si BNR, pupaza din tei, etc, etc. Socialistii nu au absolut nici o vina de starea jalnica in care au adus Romania de 23 de ani! Cica Iliescu este istorie si noi nu trebuie sa aflam efectele catastrofale ale perpetuarii la putere mai mult de doua mandate legale ale tovarasiei sale si nici nu trebuie sa discutam despre ce a fost in economie pe timpul sau si ai confratilor lui din actualul PSD. Au navalit peste securistii lui securistii lui Basescu, s-au caftit intre ei si cum astia ai Marinarului erau mai tineri si mai saraci in bani prin conturile bancare si dornici sa le umple cu banii din buget, l-au dovedit in lupte spre marele necaz ai viitorilor USL-isti si ai sustinatorilor lui. Sa-l dam uitarii pe Ion Iliescu, ca pericolul pentru Romania este acum Traian Basescu si pentru ca tot este in frunte trebuie dat jos? Oare? Judecind dupa greva spontana de azi de la CFR se pare ca natia nu o sa mai uite ce promisiuni i-au facut tovarasii politruci si nu o sa mai contemple puterea de stinga ramasa la guvernare sau in parlament de peste 23 de ani si incepe sa se miste. Socialistii (comunistii din Ro plus securistii stiuti si nestiuti si urmasii lor) nu au absolut nici o vina. Doar natia e proasta ca-i voteaza…

  PS
  Iar o sa se supere @ livia ca scriu numai adevaruri si sa te tii!…

 18. @Mircea

  Da, e posibil sa ai dreptate ca greva CFR e regizata sa vada aia cum sta treaba in RO. Oricum dupa plecarea FMI, masurile „ticaloase dar necesare” nu vor intarzia sa apara. Ele sunt prevazute in buget, deci secretul lui Ponta nu numai ca nu-si are rostul dar e stupid, in conditiile in care aceste chestii sunt fixe si se discuta cu FMI.

 19. Leul urca fata de euro de parca s-a apucat de alpinism… Asta pentru ca JP Morgan a decis sa introduca obligatiunile Romaniei intr-un indice al bancii pentru pietele emergente. Ce nu stiu romanii este ca pentru o escalada completa a unui virf trebuie sa te antrenezi. In concluzie, pentru ca aprecierea este doar de ochii lumii, leul va avea suficient timp sa coboare poate chiar dincolo de unde a plecat pentru ca economia noastra nu prea mai exista in realitate…
  Macar daca antrenamentele leului prin exemplul lui i-ar determina pe romani sa incerce sa-si deschida mici afaceri, ca sa vada ce bine este sa ai banii tai in buzunare si sa nu-i mai cerseti (sau sa-i dai degeaba) la STAT.

 20. @ livia
  Azi am citit unele raspunsuri date de dumneavoastra. Am inteles ca in esenta dumneavoastra nu sinteti impotriva legilor odioase facute de comunistii romani din parlament si nu dorilti abolirea lor. Sinteti doar o persoana care aplica legea, recunoscind-o asa proasta cum este. Eu nu am de gind sa respect legile din Ro, daca ele sint proaste oricit de terorist sau securist ma credeti si nu voi incuraja ideile „socialistilor romani” aparuti intr-o clipa prin decesul la 25 12 1989 a PCR. Intentia dumneavoastra de a face din mine un comunist pe acest blog este sortita esecului pentru ca sint o sumedenie de oameni care ma cunosc si rid cu lacrimi de postarile dumneavoastra in care ma tot acuzati de tot felul de traznai. E bine si firesc sa va ginditi cum aparati dumneavoastra pe romanii din tara, daca va luptati pentru respectarea si aplicarea legilor comuniste din Ro? Mereu socialistii si comunistii au facut si vorbit lucruri ilogice. E la fel de interesant daca convorbirile Marinarului au fost strict secrete, cum ati aflat de continutul lor, avind in vedere ca dumneavoastra nu lucrati in cadrul mult blamatelor servicii secrete din Ro. Sau acum ati reusit sa va desconspirati scriind ilogic, ca orice comunist din tara?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: