In aceasta seara, o editie speciala la Money TV


Sapte invitati. Si toti premianti. Bogdan Cionca, Maria Ditu, Alexandru Glontaru, Deniz Gunsahin, Stefan Iov, Calin Segarceanu si Catalina Voicu sunt invitatii mei in aceasta seara, de la ora 18.10, la Money TV.

Cei sapte sunt elevi ai Colegiului National de Informatica Tudor Vianu si au conceput un proiect: Theia. Proiectul, despre care veti auzi totul la Money TV, a fost unul dintre sutele de proiecte care au participat la concursul NASA Ames Settlement Design 2013 si a obtinut mentiune.

Echipa ”vianistilor” a fost invitata sa participe la Conferinta Internationala pentru Dezvoltare Spatiala – ISDC 2013, care va avea loc în Statele Unite, la San Diego (California).

Va invit sa ii cunoasteti pe cei 7 si proiectul lor. Si daca va conving, sa ii si sprijiniti.

Emisiunea se desfasoara in direct, in aceasta seara, la Money TV (ne vedeti pe toate retelele de cablu sub frecventa Giga TV).

Va astept



Categorii:Stiri

Etichete:, ,

4 răspunsuri

  1. Nu exista prevedere mai cretina (stiintific) decat limitarea prin Constitutie a gradului de indatorare la 60% din PIB si a deficitului bugetar la 3% din PIB de parca ai putea sa-ti fixezi astfel de tzinte, prin faptul ca le scrii undeva – in Constitutie.

    Numai mintea inepta a lui Basescu putea sa scoata asa ceva.

  2. Eu zic ca e bine cu deficit bugetar de 3%. Cum vrei sa oprim furaciunile? Tovarasii or sa micsoreze salariile si pensiile ca sa poata fura, adica isi vor pune pe romani in cap, dar ideea e ca se va fura mai „limitat”.

  3. E plina Romanica de copii destepti. Dar cine ii convinge pe copii astia sa traiasca in Ro cind devin adulti? Or sa plece ca mustele dupa bani in zari senine. Ceilalti, pentru ca devin aici intreprinzatori privati au perspective frumoase de a ajunge in puscarii daca nu dau comunistilor banii din afacerile lor si chiar viata. Copiii nostrii or sa ne ia gitul pentru ca i-am crescut ca sa moara ulterior de foame.

  4. @Alpino

    Nu poti sa-ti impui o limita de cheltuieli scriind-o pe o hartie. Trebuie sa creezi conditiile ca ea sa existe si apoi nu ai decat sa o scrii unde vrei. Chestiile de natura economica nu poti sa le treci in Constitutie… Ele depind de cum faci economia sa mearga. Si invers. Faptul ca le treci in Constitutie este egal cu zero daca nu ai mecanisme sa le pui in practica. Daca in urmatorii ani vom avea tot cresteri firave de 1-2% in conditiile in care populatia imbatraneste si veniturile la buget sunt din ce in ce mai putine la cheltuieli sociale mai mari, de unde Puii Mei va rezulta acel deficit de maxim 3% pe care il trecem in Constitutie?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.