Mihai Razvan Ungureanu vine astazi la mine la emisiune


Fostul premier al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu, va fi invitatul meu, in aceasta seara, la Money TV, de la ora 18.10.

Voi discuta cu domnul Ungureanu (Presedinte Forta Civica)  perceptia despre economia Romaniei si traseul ei la un an de la pierderea guvernarii, perceptia privind ceea ce a insemnat un an de guvernare USL, procedura de asumare a raspunderii guvernului pe legile proprietatii, modul in care Guvernul intelege sa respecte acordul cu FMI: de la reforme structurale (si management privat), pana la privatizari reale sau mimate puse sub incidenta presiunii Fondului Monetar International (Oltchim, CFR Marfa, etc).

Vom discuta deasemenea modul in care guvernul stie sa colecteze bani (majorari de taxe) versus modul in care Guvernul stie sa piarda banii (cazul Rompetrol).

Vom afla perceptia domnului Ungureanu legata de faptul ca unele dintre motivele incluse in motiunea de cenzura care a condus la pierderea mandatului guvernului sau, motiune redactata de actuala putere, se regasesc acum ca prioritati in programul de guvernare al noii majoritati.

Despre aceasta, si multe alte subiecte, vom vorbi diseara, la Money TV, incepand cu ora 18.10.

Money TV poate fi receptionat pe toate retelele de cablu, pe frecventa Giga TV (pentru UPC digital canalul 404, pentru Dolce TV – canalul 258).

Va astept diseara.Categorii:Editoriale, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Mai bine l-ati intreba daca are constructia morala sa confirme faptul ca papiţoii din guvernul lui nu erau decât nişte nimeni pe lume scoşi în faţă pentru ca miniştrii lui bOC să tragă sforile în continuare.
    Aceeaşi relaţie e valabilă şi în cazul prim-ministrului iresponsabil Traian Băsescu, pupila Ungureanu având drept unic rol acela de interfaţă a sistemului securisto-comunist cu… poporu’.

    Eventual… cam cât crede că mai merge prosteala securistă în România şi dacă are încredere că structur’le nu vor eşua în raport cu politrucii aşa cum au eşuat în cazul lui ceaşcă.

    Percepţia mapeţului despre economie a fost deja exprimată prin… „este o febră a unei frenezii economice care se naşte din nou.”

  2. Intreaba-l de nostalgiile UTC , daca mai exista comunisti de dreapta precum Merkel si Barosso ???

  3. puneti-i o bomba sub scaun…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: