Un interviu cu Adrian Vasilescu. Trei teme extrem de interesante.


Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, este invitatul meu azi, de la ora 18.10, la Money TV. Impreuna cu domnul Vasilescu vom discuta urmatoarele teme:

1. ”Atacul speculativ din 2008”. A fost sau nu a fost?. Despre aceasta tema au scris Lucian Isar, Florin Citu, Misu Negritoiu si Lucian Croitoru – aici: LC20110404.

2. Mesajele de cultura institutionala transmisa de BNR. Cum doreste banca centrala sa primeasca institutia? Cum isi alege rezerva de cadre? Cum se promoveaza in Banca Centrala?

3. Perspectivele inflationiste in 2013. Si cresterea economica. Chiar a reinceput un nou ciclu decenal de crestere economica pentru Romania?

 

Viziunea domnului Vasilescu pe aceaste teme o veti cunoaste urmarind diseara, de la ora 18.10, emisiunea mea, la Money TV. Money TV poate fi receptionat pe toate retelele din cablu din Romania, fie sub sigla proprie, fie retransmis pe frecventa postului Giga TV. Va astept diseara.Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , ,

5 răspunsuri

  1. Incearca sa obtii un raspuns clar desi e greu despre argumentele BNR privind atacul si cine a fost vinovat, bancile in sine prin trezorieri sau clientii nerezidenti care au fortat cursul? Si daca au fost nerezidentii care au dat ordine, ce vina au avut dealerii care trebuiau sa le execute? Si de ce numai unii au avut de suferit, din 40 de banci numai 3-4 au fost aratate cu degetul si cu dealerii/trezorierii matrasiti. Si daca acum, dupa 5 ani, BNR si-a mai reevaluat analiza de atunci. Iar asa ca intrebare retorica de ce numai Citu si Isar sunt cei mai vocali si Mihoc nu spune nimic? Si mai mult, de ce nu toti trezorierii au aceeasi parere despre ce a fost atunci? Realitatea e numai una singura, nu pot fi 2. Analiza Consiliului Concurentei n-are nici o valoare. Va trebui sa ai rabdare cu raspunsurile ca Vasilescu vorbeste rar 😀

  2. Nu exista interviu interesant cu Adrian Vasilescu. Poate o discutie troglodita despre inflatie si despre cum ne vrea BNR binele, fara stirea noastra… atata tot.

  3. Nu vreau sa fiu rautacios dar cred ca m-ai uitat cu emisiunea aia cu Dl. Florin Catu. Stiu ca poate cer mult dar unele emisiuni chiar ar trebui sa putem sa le vedem si in reloare ca merita daca nu apucam live. Si emisiunea cu Dl Adrian Vasilescu era interesant de vazut. Mai ales toate care fac referire la „atacul speculativ” din 2008.
    Multumesc.

    • Salut George! Nu am uitat… m-a rugat si Florin Citu sa pun emisiunea pe net. E un pic mai complicat, dureaza un pic mai mult, dar o rezolvam. Le voi pune pe toate cele 3 legate de atacul speculativ pe net. Scuze de intarziere

  4. „la borcanul cu miere ” intotdeauna se fac specaulatii ..dar sigur intotdeauna cineva se gandeste serios si obiectiv ..unii sa-l apere altii sa-l ..linga ..e natural sa fie asa ..acum nah dupa o vreme daca nevasta inca arata bine incepi sa crezi ca nu pentru tine ca tu intre timp ai burta si chelie ? ..poate Dl.Isarescu pazeste bostanii de insusi sperietorile lui ..nu-l ironizati e greu acolo cand tu nu vrei sa lingi nimic ..vai Otelo ..eu o luam cu capul rau ..acum fara presiune si cu joc de glezne altii striga cu lejeritate …’nebunul” ..cine ataca de fapt nebunul pe tabala de sah ? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: