Vlad Muscalu – senior economist ING Bank Romania este invitatul meu de la Money TV


Unde se duce leul? De ce asistam la o depreciere de circa 5% în numai 2 săptămâni? Cât este efect regional cât este efect național? Care sunt consecințele? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le adresez începând cu ora 18.10 invitatului meu  Vlad Muscalu, senior economist ING Bank Romania.

Vom vorbi deasemenea despre perspectivele acordului cu FMI, despre perspectivele politicii monetare și despre cât de atractivă este România din punct de vedere al investițiilor.

Cursul EURO-LEU comunicat astăzi de BNR a fost de 4,5224 lei, sub cel comunicat vineri, de 4,5535 lei. În ultima săptămâna leul s-a depreciat semnifactiv. În data de 4 iunie, un Euro valora la BNR 4,4008 lei.Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Impozitarea cu 85% a oricaror salarii compensatorii din privat, conform OUG 55/2013, fara a se prevedea o limita minima de la care sa inceapa aceasta impozitare e ESCROCHERIE ordinara la buzunar.

    Ce se intampla cu un salariat care este disponibilizat si pentru care se acorda 3 salarii medii compensatorii? Se impoziteaza cu 85%? Pai cine mai pune botul la asa ceva?

  2. Alba-Neagra pe care o joaca Ponta cu ordonantele de urgenta, dupa modelul Boc, e un lucru penibil care dovedeste amatorismul acestui guvern. Una se discuta, alta apare pe hartie.

    Penibilul de Blanculescu sa se duca sa se impuste..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: