(P) SIVECO România susține organizațiile de protecție a consumatorilor prin furnizarea de servicii de eLearning pentru Comisia Europeană


SIVECO Romania susţine organizaţiile de protecţie a consumatorilor prin furnizarea de servicii de eLearning pentru Comisia Europeană

Succesul acestor organizaţii în promovarea intereselor, sănătăţii şi siguranţei consumatorilor europeni este asigurat inclusiv prin crearea unui mediu de instruire colaborativ, bazat pe un schimb permanent de bune practici şi soluţii inovatoare, menit să dezvolte comunităţi online sustenabile

Sigla_SIVECO_Romania

O nouă platformă eLearning va susţine organizaţiile de consumatori de pe întreg teritoriul Europei în demersurile lor de promovare a drepturilor cetăţenilor europeni. Proiectul „Demersuri de creștere a capacității organizațiilor de consumatori” este derulat de un consorţiu format din două organizaţii cu expertiză solidă în domeniu: BEUC (Biroul European al Organizaţiilor de Consumatori, cu sediul în Bruxelles) şi SIVECO Romania.

„Prin acest contract derulat pentru Comisia Europeană, intenționăm să ne menținem rolul şi datoria de jucător activ în societatea civilă, sprijinind nevoile consumatorilor prin servicii IT și eLearning. Implementarea proiectului este în acord cu Strategia privind Protecţia Consumatorilor şi cu mai recent adoptata Agenda Consumatorului, cu scopul de a transfera organizaţiilor de consumatori acele abilităţi şi competenţe necesare obţinerii de rezultate măsurabile şi sustenabile, în acord cu obiectivele lor”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General, SIVECO Romania.

În contextul economico-financiar actual şi al impactului său asupra consumatorilor europeni, promovarea intereselor, sănătăţii şi siguranţei acestora a căpătat un loc din ce în ce mai important în dezvoltarea acţiunilor şi politicilor privind protecţia consumatorilor.

Cu toate acestea, eforturile organizaţiilor de profil pentru dezvoltarea şi implementarea de programe coerente în acest sens sunt mult îngreunate, nivelul redus al finanţărilor guvernamentale şi lipsa de consultanţi specializaţi reprezentând doar câteva dintre motive.

De aceea, principalul obiectiv al proiectului implementat de SIVECO este de a susţine şi accentua rolul pe care îl deţin organizaţiile de consumatori. El urmăreşte dezvoltarea de programe de formare pentru angajaţii acestor organizatii, programe acoperind tematici diverse, precum managementul de proiect, relaţii publice şi lobby, servicii financiare, politici în domeniul concurenţei, abilităţi de prezentare sau despăgubirea consumatorilor.

„În proiect implementăm o metodologie de eLearning personalizată pentru personalul organizaţiilor de consumatori şi al autorităţilor implicate în implementarea politicilor privind protecţia consumatorilor. Proiectul implică realizarea de conţinut educaţional multimedia, de programe de instruire la distanţă şi instrumente interactive de comunicare, complementar faţă de programe deja existente de formare tradiţională. Scopul final este acela de a crea un mediu de instruire colaborativ, bazat pe un schimb permanent de bune practici şi soluţii inovatoare, menit să dezvolte comunităţi online sustenabile”, a declarat Ştefan Morcov, Vicepreşedinte Adjunct SIVECO Romania.

…………………………………………………………………………………
Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţtii Statelor Independente.

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are, la nivel internaţional, peste 1.300 de angajaţi.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

Adresându-se organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture şi eCustoms, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

Soluţiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale şi îmbunătăţesc activitatea multor instituţii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul de Finanţe.

De-a lungul celor peste 21 de ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 170 de premii interne şi internaţionale.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.rowww.facebook.com/siveco şiwww.linkedin.com/company/siveco-romania.Categorii:Stiri

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: