(P) Website-urile gestionate de Oficiul pentru Publicatii vor functiona pe o platforma Liferay dezvoltata de SIVECO


SIVECO Romania in parteneriat cu Intrasoft vor asigura servicii de dezvoltare si mentenanta pentru website-urile Oficiului pentru Publicatii al Uniunii Europene, in cadrul unui contract care se va derula in urmatorii 4 ani. Incepand din anul 2009, SIVECO Romania dezvolta in mod constant proiecte informatice pentru institutii ale Uniunii Europene.

SIVECO Romania este unul dintre castigatorii procedurii de achizitie pentru „Servicii de dezvoltare, intretinere si consultanta pentru site-urile web bazate pe tehnologia Liferay si SPARQL, inclusiv toate adaptarile necesare”.

Oficiul pentru Publicaţii al Uniunii Europene asigura publicarea materialelor instituţiilor Uniunii Europene. Oficiul ofera o serie de servicii on-line care permit accesul liber la informaţii privind legislaţia UE (EUR-Lex), publicaţiile UE (EU Bookshop), contractele de achiziţii publice ale UE (TED), cercetarea şi dezvoltarea in UE (CORDIS), Anuarul Oficial al Uniunii Europene (WhoIsWho).

”Criteriile de selectie au fost foarte exigente dar noi am reusit sa indeplinim toate cerintele. Expertii nostri au deja o experienta valoroasa in proiecte cu Oficiul pentru Publicatii, institutie care ofera acces liber la informatii membrilor Uniunii Europene. Ne bucuram sa putem contribui la asigurarea unei experiente placute pentru vizitatorii site-urilor gestionate de Oficiul pentru Publicatii”, a declarat Stefan Morcov, coordonator proiect, Vicepresedinte SIVECO Romania.

In prezent, fiecare website al Oficiului pentru Publicatii foloseste o tehnologie proprie: Drupal, Documentum, ColdFusion etc. Liferay a fost aleasa ca platforma pentru Portalul Oficiului pentru Publicatii, punctul unic de intrare pentru tot continutul gestionat de acesta. Tehnologia Liferay va oferi site-urilor existente un mediu comun de dezvoltare, precum si diferite servicii standardizate (de cautare, autentificare etc).

Aceasta noua colaborare a SIVECO cu Oficiul pentru Publicaţii al Uniunii Europene vine in continuarea unor proiecte la fel de importante – dezvoltarea portalului de cercetare CORDIS, in 2009, si a Portalului Comun, un proiect independent dezvoltat in cadrul unui contract distinct demarat in 2013.

SIVECO Romania ofera in mod constant servicii informatice institutiilor Uniunii Europene inca din 2009. Printre beneficiari – in afara Oficiului pentru Publicatii – se numara Agenţia Europeana de Siguranţa a Aviaţiei, Agenţia Executiva pentru Sanatate şi Consumatori si Directia Generala Sanatate si Consumatori, Eurostat – Institutul de Statistica al Uniunii Europene, Oficiul de cooperare EuropeAid, Banca Europeana de Investiţii. Serviciile furnizate de SIVECO privesc dezvoltarea de sisteme financiare, management de documente si continut, aplicatii administrative, sisteme informatice geografice (GIS), portaluri web, sisteme eLearning.

…………………………………

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta şi exporta soluţii IT şi proiecte de consultanţa cu valoare adaugata ridicata catre ţari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunitaţii Statelor Independente.

Compania a fost infiinţata in 1992 şi are, la nivel internaţional, peste 1.000 de angajaţi.

SIVECO Romania este specializata in execuţia de proiecte informatice complexe şi de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.

De-a lungul celor peste 22 de ani de existenţa, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne şi internaţionale.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: