Administratia Prezidentiala a preluat propunerea mea ca dezbaterea finala Iohannis-Ponta sa aiba loc la Palatul Cotroceni


Vreau sa multumesc tuturor celor care au sustinut pe facebook si la mine pe blog (www.soviani.com) aceasta propunere, pe care am facut-o ieri de la  ora 16.15. Faptul ca Administratia Prezidentiala a preluat aceasta propunere, este si meritul dumneavoastra care ati citit, sustinut, distribuit aceasta propunere.

Vreau sa spun de la bun inceput ca, dupa publicarea articolului pe blog in care propuneam ca dezbaterea finala sa aiba loc la Cotroceni (si un format  privind tema/moderatorii – aici https://soviani.com/2014/11/07/propunerea-mea-ca-om-de-media-pentru-dezbaterea-finala-iohannis-ponta-palatul-cotroceni-miercuri-12-noiembrie-2014-ora-20-00/), am trimis aceasta propunere tuturor partilor implicate: Presedintie  si cele 2 staff-uri de campanie. (in jurul orei, 17.50, detalii in foto):

photo-mail

Reactia administratiei prezidentiale arata ca impartaseste aceasta idee (mi-ar fi placut ca Presedintele sau consilierii care au preluat ideea sa nu si-o asume si sa recunoasca faptul ca au preluat-o din spatiul public, fiind sustinuta de multi dintre cititorii blogului meu). Le multumesc inca o data cititorilor mei, cred ca locatia Palatul Cotroceni (destinatia finala a unuia dintre cei 2 candidati) este cea ideala, neutra, cu incarcatura puternica. Mai am si alte idei. In conditiile in care amandoi candidatii vor considera necesara o dezbatere economica, ma ofer sa fiu moderatorul acestei dezbateri, intrucat consider ca am experienta necesara in a modera, stapanesc foarte bine domeniul economic, am decenta si probitatea profesionala de a nu initia si dezvolta subiecte intrigante care nu au legatura cu ceea ce trebuie sa insemene dezbaterea finala intre 2 candidati la Presedintie, desigur, daca echipele de camapanie ale candidatilor vor fi de acord cu persoana mea, ca moderator.

Asigur de pe acum cele 2 echipe de campanie de impartialitate, echidistanta, si independenta abordarii dezbaterii.

Ideea de a propune dezbaterea la Cotroceni este proprie, a fost spontana la momentul la care am transmis-o catre candidati/presedintie si a venit din lipsa unei conturari firesti in spatiu public a ceea ce ar trebui sa insemne o astfel de dezbatere. Inca o data multumesc public tuturor celor care apreciat, sustinut si distribuit (pe facebook aceasta idee), indiferent daca aceasta dezbatere va avea loc sau nu. Din punctul meu de vedere ar trebui ca acum sa se defineasca o cutuma: dezbaterea finala dintre candidati sa aiba loc, de acum incolo, la Cotroceni (nu numai in cazul acestor alegeri).

In conditiile in care echipele celor 2 candidati au nevoie de sugestii, pun la dispozitie pro-bono echipa RST MEDIA (societatea pe care o detin si o conduc), pentru stabilirea celor mai potrivite detalii, in opinia noastra, pentru dezbatarea televizata.

Inca o data, multumesc tuturor celor care au sustinut aceasta idee, care a ajuns la adminsitrația prezidențială și a fost promovată de administrație.Categorii:Stiri

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: