Pozitia societatii RST MEDIA referitoare la comunicatul Autoritatii de Supraveghere Financiara din data de 15 decembrie 2014


Referitor la comunicatul de presă al Autorității de Supraveghere Financiară din data de 15 decembrie 2014, privind incetarea contractului nr. 4229/13.12.2013, încheiat între RST Media și Autoritatea de Supraveghere Financiară, printr-o procedura de achizitie publica, poziția RST MEDIA este urmatoarea:

Societatea RST MEDIA a luat act cu surprindere de continutul comunicatului de presa al Autoritatii de Supraveghere Financiara din data de 15.12.2014.

In luna noiembrie, RST MEDIA a solicitat Autoritatii de Supraveghere Financiara, incheierea unui nou contract subsecvent in conformitate cu acordul cadru sus-mentionat, societatea neprimind pana la data de 8 decembrie 2014 niciun raspuns din partea Consiliului ASF. Prin urmare, in data de 11 decembrie 2014, societatea RST MEDIA a notificat Autoritatea de Supraveghere Financiara, potrivit contractului mentionat, de declansarea tratativelor pentru rezolvarea pe cale amiabila a disputelor dintre ASF si RST Media pana la data de 26 decembrie 2014 (conform prevederilor contractului – 15 zile de la demararea tratativelor). Pana in acest moment nu am primit niciun raspuns la solicitarea noastra, din partea Consiliului ASF.

Mai mult, in cadrul unei intalniri de lucru desfasurata astazi, 15 decembrie 2014, ora 14.00, am fost informati de catre domnul Misu Negritoiu ca astazi,15 decembrie 2014 este ultima zi de colaborare contractuala cu societatea RST MEDIA SRL, noi solicitand in acest sens sa ne fie pusa la dispozitie o hotarare a Consiliului ASF. Pana la aceasta ora nu am primit Hotararea Consiliului ASF referitoare la ,,incetarea contractului nr. 4229/13.12.2013’’.

Intrucat din punctul de vedere al SC RST MEDIA SRL suntem in perioada in care ASF trebuie sa faca, potrivit contractului ,,toate eforturile pentru rezolvarea amiabila a disputelor’’, data dupa care ne putem adresa tuturor instantelor de judecata, rugam reprezentantii mass-media sa inteleaga faptul ca RST MEDIA nu ofera mai multe amanunte in acest sens, in acest moment. RST MEDIA urmeaza sa manifeste transparenta maxima fata de reprezentantii mass-media, dupa data de 26 decembrie 2014, indiferent daca disputele legate de contract vor fi/ nu vor fi rezolvate pe cale amiabila. Deasemenea, intrucat accesul la adresa de e-mail radu.soviani@asfromania.ro ne-a fost restrictionat, va rugam sa adresati orice intrebare suplimentara la adresa radu@soviani.com, cu precizarea ca vom oferi raspunsurile dupa data de 26 decembrie 2014. RST Media își manifestă întreaga disponibilitate pentru derularea contractului cu ASF pe întreaga perioada solicitata prin intermediul unei proceduri de achizitie publica, respectiv 3 ani de la data semnarii contractului.

Radu Soviani

Director General RST MEDIA SRL.Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Mai vine omul, dar mai si pleaca …

    ASF a dat, ASF a luat, ASF fie laudat!

Trackback-uri

  1. Tăcerea ASF și cazul ING Bank Romania – Iran. O similitudine de comunicare. Si de efecte. | Blogul lui Radu Soviani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: