Multumesc!


Astăzi am împlinit 38 de ani. Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au adresat urări de la mulți ani (cele mai multe, de ordinul miilor, au venit prin intermediul facebook). Am citit urările și le citesc în continuare și folosesc blogul meu pentru a mulțumi colectiv tuturor celor care s-au gandit la mine!

O bună parte dintre urări a fost însoțită de îndemnuri pentru a continua să scriu și pentru a continua să spun în mass-media ceea ce gândesc. Promit să fac asta, pe termen scurt, mediu, lung și chiar foarte lung (având în vedere că bunicul meu a trăit până la 93 de ani, sper să am și eu gena longevității). Îmi doresc ca toți anii care urmează pentru familie, pentru mine și pentru dumneavoastră să fie ani sănătoși și plini de bucurii.

Vă mulțumesc foarte mult!Categorii:Editoriale

Etichete:, ,

3 răspunsuri

 1. La multi ani!
  ________________________________
  De la: Blogul lui Radu Soviani
  Trimis: ‎23.‎07.‎2015 20:02
  Către: Milica Micu
  Subiect: [Articol nou] Multumesc!

  soviani posted: „Astăzi am împlinit 38 de ani. Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au adresat urări de la mulți ani (cele mai multe, de ordinul miilor, au venit prin intermediul facebook). Am citit urările și le citesc în continuare și folosesc blogul meu pentru a „

 2. La Multi Ani!
  Domnule Soviani considerati ca orice venit in plus la buget trebuie sa fie redirectionat in investitii, nu sa scada taxele.
  Aveti dreptate dar va intreb si eu (poate si raspundeti) triplarea salarilor demnitarilor si pensiile speciale pt multe categorii sunt investitii?
  si va mai intreb, o persoana care si-a pierdut capacitatea de munca din motive de handicap accentuat a primit de la inceputul anului (in enorma crestere de care vorbiti) in jur de 5%, venitul total fiind de 1000 lei/ luna. Ce mai raman de banii astia, nici de un suc. Medicamente, intretinere, mancare si asta e tot. Daca se scad contributiile pe munca, cei cu handicap sau pensionari ce simt? Chiar nu va ganditi ce ar insemna lumina, utilitati, benzina cu TVA de 19%? Cat este TVA-ul pt utilitati in Bulgaria?
  Erati odata un jurnalist foarte bun, obiectiv si critic, acum nu va mai ganditi de loc la cei care ar dori sa se bucure minim de viata (un suc, un film, de iesit din Bucuresti nu se poate pune problema).

  Va multumesc

 3. O fi ziuata , dar tot nemernic esti . Ce zici de Ponta mai nuliatte . Nu meriti sa-ti zici economist . Ca esti un impostor . Nu ai gandire economica , esti o jagardea politica , cu prejudecati , lipsit de logica . Si ala care te -a ladat safi prost si incult .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: