În direct, astăzi, la Agricultura în 60 de minute. La AGRO TV.


În această seară, de la ora 21.00, in direct, invitatul meu la emisiunea Agricultura în 60 de minute pe care o realizez pentru AGRO TV este domnul Valeriu Steriu, deputat, vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultura, Silivicultura, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din Camera Deputatilor.

Discutăm despre perspectivele pentru agricultura romanească în actualul context, în care avem un premier desemnat cu ,,rădăcini” în agricultură. Cât de mult va conta pentru agricultura romanească și pentru fermierii români faptul că Dacian Cioloș a fost desmenat să formeze un guvern de tehnocrați? Cât de mult își va direcționa eforturile și experiența fostul Comisar European pentru Agricultură și fost Ministru al Agriculturii în Guvernul României, Dacian Cioloș, în sensul impulsionării agriculturii? Care sunt problemele urgente ale fermierilor pe care Dacian Cioloș ar trebui să le aibă în vedere?

Încercăm să găsim răspunsuri la toate aceste întrebări, în această seară, în direct, de la ora 21.00, la emisiunea Agricultura în 60 de minute, difuzată la AGRO TV.

AGRO TV  este o televiziune naţională, adresată în primul rând fermierilor, agricultorilor și celor cu afaceri în domeniul agricol, dar şi telespectatorilor doritori de conţinut alternativ. Are acoperire naţională, fiind distribuit prin operatorii RCS-RDS, UPC, Telekom, precum și de operatorii locali. El poate fi urmărit şi online la adresa: www.agro-tv.ro/live/ 

Câteva repere profesionale despre domnul deputat Valeriu Steriu (fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii), puteți regăsi mai jos:

Screen Shot 2015-11-12 at 13.19.12Categorii:Stiri

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: