Hollande: ,,Un act de război”. Papa Francis: ,,este parte a celui de-al treilea razboi mondial”.


,,Groază”, titrează L’Equipe. ,,De data asta, este război’, scrie Le Parisien. Le Figaro scrie: ,,Război chiar în Paris”.

Screen Shot 2015-11-14 at 14.31.13

Sursa Foto: Philip Bromwell.

Până acum, 128 de persoane au decedat în urma atacurile teroriste de noaptea trecută din Paris, susține CNN. Majoritatea celor decedați au fost uciși în sala de concerte Bataclan. Atacul a fost revendicat de ISIS, iar Președintele Franței l-a denumit ,,Un act de război”, a declarat stare de urgență și a mobilizat forțele militare. Franța este pentru trei zile in doliu național.

Hollande a spus că atacurile SIMULTANE au fost declanșate de 8 persoane înarmate și sinucigași echipați cu bombe, au vizat o sală de concert, stadiul pe care se desfășura meciul de fotbal amical Franța-Germania (și la care se afla în tribune și Președintele Holland), baruri și restaurante.

În imaginile VIDEO de mai jos, puteți auzi momentul exploziei în timpul meciului și imagini amator de la operațiunea poliției de neutralizare a teroriștilor:

Un pașaport sirian a fost găsit lângă cadavrul unuia dintre atacatori, spune CNN, care citează media franceză.Categories: Stiri

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Tind sa cred ca Papa Francis e mai aproape de adevăr. Cel mai probabil un război mondial de epurare… Unul care va face ca celălalte două să pară chiar “morale”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: