Azi, de la ora 9.30, sunt invitatul lui Adrian Maniutiu, la Antena 3.


De la ora 9.30 particip la emisiunea Daily Income, realizată de Adrian Măniuțiu, la Antena 3. Temele despre care vorbim sunt următoarele:

– facerea guvernului de tehnocrați

– despre casa pierdută de familia Iohannis. Am scris despre asta aici:

Familia Iohannis pierde casa. Va returna chiriile încasate între timp? Și dacă nu are cash, prin poprirea salariului de Președinte?

Reiau aici cele 6 întrebări pe care mi le adresez după cazul caselor familiei lui Iohannis, descris în articolul de mai sus:

  1. Dacă procurorii DNA ar cerceta ,,moștenitorii” cărora li s-au retrocedat diverse imobile, ar găsi mii de cazuri la nivel național în care statul transformat în MAFIE, a făcut abuz de încredere publică pentru a îi favoriza pe diverși (iar mecansimul prin care diverși băieți deștepti obțineau date de la Arhivele statului, cu anumite clădiri nerevendicate, după care inventau moștenitori, sunt de notorietate)?
  2. Se încadrează cazul casei din Bălcescu în următorul mecanism? Iată și mecanismul: niște băieți află despre un imobil că nu e revendicat de nimeni (complicitate Arhive – Primărie). Niște băieți se decid să inventeze moștenitori (complicitate primărie locală-falși moștenitori/beneficiari). Niște băieți reușesc să falsifice documente referitoare la moștenitori. Niște băieți reușesc să pună în posesie alți băieți, prin executarea unui testament care are la bază falșii moștenitori. Niște băieți reușesc să pună mâna pe ceva ce nu le-a aparținut vreodată, în dauna statului român, și uzufructează întreaga manoperă pentru câștiguri viitoare (și onorabilitate0.
  3. Este posibil ca un astfel de mecanism să fi funcționat FĂRĂ complicitatea statului? 
  4. Este mai degrabă posibil ca cineva foarte apropiat de serviciile secrete (chiar și înainte de 1989) să fie mai degrabă beneficiarul unui astfel de mecanism, decât oricare dintre noi?
  5. Cum rămâne domnule Iohannis cu declarația din urmă cu 2 zile: ,,Este nevoie de partide fara corupti. Este nevoie ca partidele politice sa faca curatenie in interior si sa nu promoveze in pozitii publice persoane care sunt suspectate de coruptie sau au fost vreodata implicate in acte de coruptie.”?
  6. Domnul Ponta, prins cu doctoratul furat, s-a oferit să îl dea înnapoi. Pot să mă întreb domnule Iohannis dacă veți aplica imediat decizia justiției, și veți returna casa?


Categorii:The Money Show

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: