Dacian Ciolos: ,,M-a deranjat ca doamnele au fost asezate in spate. O sa refacem poza”. Vor fi aceieași miniștri?


Sursa foto: Bogdan Stoica. După ce Bogdan Stoica a identificat pe blogul lui Topul celor 10 greșeli din prima fotografie de grup a guvernului Ciolos, primul ministru reactioneaza si se declara deranjat ca ,,doamnele au fost asezate in spate”, asa cum scrie MEDIAFAX.

„Şi pe mine m-a deranjat când am văzut, nu mi-am dat seama de acest lucru atunci când poza a fost făcută. A fost, să spun aşa, regula de protocol de aranjare a ministerelor care le-a dus pe doamne în spate, aşa cum în Parlament, în momentul votului în plen, am fost puţin supărat că doamnele au fost puse în spate şi bărbaţii în faţă. Mi s-a explicat că aceasta este regula de protocol, că ministerele se pun în ordinea alfabetică, sau au fost decise de cei din Parlament să le pună în ordine alfabetică şi atunci întâmplarea a făcut că doamnele au fost puse în spate”, a declarat premierul Dacian Cioloş, duminică dimineaţă, într-un interviu la postul public de radio.

Cioloş a adăugat că fotografia de grup a miniştrilor va fi refăcută. „Cu prima ocazie cu care îi voi avea pe toţi miniştrii la şedinţa de Guvern, o să refacem poza şi, dincolo de orice regulă de protocol, o să-mi asum eu această responsabilitate să punem doamnele în faţă, pentru că oamenii care au făcut aceste observaţii au avut dreptate”, a spus el.

De Bogdan Stoica am aflat atunci cand a demonstrat erori elementare de imagine, intr-o fotografie facuta in SUA, cu familia prezidențială. Titlul articolului lui Bogdan Stoica era – ,,Ziua in care Klaus Iohannis trebuia rugat sa o mai suga putin” (referindu-se la burtă). Articolul il gasiti aici: http://bogdanstoica.ro/index.php/blogul/item/20825-ziua-in-care-klaus-iohannis-trebuia-rugat-s-o-suga-putin.

Cele 2 fotografii (sursa Bogdan Stoica), le vedeti mai jos. Merita sa citit articolele lui Bogdan Stoica (la link-urile de mai sus). Felicitari Bogdan Stoica!

Screen Shot 2015-11-22 at 12.38.29 Screen Shot 2015-11-22 at 12.38.19

 



Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: