O diferenta dintre Dan Condrea (Hexipharma) si Florin Secureanu (Spitalul Malaxa)


,,Asta iti face sistemul cand esti atat de fraier sa ii expui pe toti”, scrie Catalin Tolontan publicand imaginea cu soclul statuii din Viena, soclu de pe care numele lui Florin Secureanu (retinut) a fost razuit de tot (foto: tolo.ro). Secureni mai sunt si altii, in functii mai mari si cu mize mai mari.

Eu cred ca Florin Secureanu, beneficiar real de protectie mafiota, nu numai ca i-a expus pe toti, dar ii va si varsa pe multi. Si daca nu ii va varsa pe toti, cei ramasi vor fi tot timpul vulnerabili la ,,varsaturile” lui Secureanu. Si il vor varsa ei mai mult, mai mult, mai mult… Este evident ca pana acum Secureanu a beneficiat de o protectie mafiota. La fel ca si Dan Condrea. La fel ca si… A bon entendeur, salut!

Oricum, remarc faptul ca lui Secureanu nu i s-au creat conditiile sa se ,,sinucida”, ca lui Condrea. Ar fi avut si el cateva zile, doar ca nu a ales sa faca 13 ture pe un drum national, in cautarea copacului perfect. Si de aici desprind principala diferenta dintre Condrea si Secureanu.

Secureanu nu este vreun creier, este doar manivela borfasa a unor lichele si oameni fara capatai din sistem. Varsaturile lui Secureanu vor face doar sa cada alte manivele si niste lichele/oameni fara capatai care sunt lasati din brate. Spre deosebire de Condrea…

Condrea se afla la congruenta dintre sisteme. Condrea, investigat si nefavorizat sa se ,,sinucida” (nu a fost retinut preventiv), ar fi condus nu numai la caderea unor lichele si oameni fara capatai sau manivelea. Investigarea lui Condrea/Hexi Pharma ar fi dovedit nu doar un sistem, ci fratia sistemelor.

Asa cum am scris in urma cu 6 luni:

Fratia sistemelor: cine sunt protectorii (și beneficiarii reali) ai Hexi Pharma. (VIDEO)

Musamalizarea Hexipharma nu imi arata decat ca ,,a trebuit sa moara oameni” ca sa nu fie investigata fratia sistemelor…Categorii:Stiri

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: