Legendarul investitor Jim Rogers: ,,vine cel mai mare dezastru din viata ta”. Ce spunea in urma cu 6 ani, despre Romania.


,,Ce fel de crah să ne așteptăm?”, l-a întrebat CEO-ul Business Insider Henry Blodfet pe legendarul investitor Jim Rogers.

,, Va fi cel mai mare din viața mea și sunt mai în vârstă decât tine”, a răspuns fostul partener al lui George Soros, Jim Rogers, acum în vârstă de 74 de ani. ,,Vei vedea guverne care eșuează. Vei vedea țări care eșuează de data asta. Islanda a eșuat data trecută. Acum vor eșua alte state, voi vedea asta mai mult”. ,,Vei vedea cum dispar multe”. ,,Lehman Brother, care a existat 150 de ani. S-a dus. Nu mai reprezintă nici măcar o amintire pentru majoritatea oamenilor”. ,,Vei vedea multe din astea, fie că vorbim despre muzee, spitale, universități sau companii financiare”, a avertizat Jim Rogers care a aduăgat că de data asta, orice ar încerca birocrații, nu va funcționa. ,,De aceea m-am mutat în Asia. Copii mei vorbesc mandarina pentru că știu ce va urma”.

Ceea ce mi-a amintit de un interviu în exclusivitate luat legendarului investitor în urmă cu 6 ani, în 2011.

Vă invit să îl revedeți, aici:

Încerc pentru telespecatorii mei fideli, ca în următoarele săptămâni să pot oferi, alături de Dorin Ghidiu, o emisiune continuare a interviului document din noiembrie 2016. Atunci Dorin Ghidiu avertiza asupra faptului că piețe financiare au ,,pregătit” alegerea lui Donald Trump și că urmează reașezarea noii ordini mondiale după alegerea lui Donald Trump. Aici:

 Categories: Stiri

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: