EXCLUSIV (VIDEO). Ce spunea Florin Talpes despre mediul de afaceri romanesc cu doar doua saptamani inainte ca Bitdefender sa fie evaluata la 600 de milioane de dolari.


Probabil ca Bitdefender este cea mai valoroasa companie romaneasca pornita de un antreprenor roman de la zero. Tranzactia anuntata astazi, prin care fondul de investitii Vitruvian Partners a achizitionat 30% din Bitdefender, urca valoarea companiei cu 1300 de angajați în noua țări care deservesc clienti din mai mult de 150 de piete, la 600 de milioane de dolari.

Am avut ocazia sa il intervievez pe fondatorul si CEO-ul Bitdefender in marja celui mai important eveniment din Romania adresat sefilor de companii – CEO Conference – Shaping the Future, organizat de doingbusiness.ro si EY Romania.

,,Pentru noi o provocare a fost intotdeauna sa aducem cele mai bune competente si cunostinte care sunt la nivelul celor mai avansate piete din lume, cum este piata americana, piata germana, piata japoneza, sa le aducem la noi in echipa. Tot timpul am mers pe ideea de a aduce oameni extrem de buni din pietele pe care le atacam”, mi-a declarat Florin Talpeș. Florin Talpeș a avut și un mesaj pentru șefii de companii din România, identificând și ,,principala vreme rea” legată de România.

Interviul VIDEO, în exclusivitate, despre managamentul strategic, despre provocarile acestui tip de mangament si despre mediul de afaceri DE ACUM din Romania îl puteți urmări aici:

Mai multe detalii despre evenimentul în cadrul căruia Florin Talpeș a făcut aceste declarații, găsiți aici:

https://www.agerpres.ro/ots/2017/11/22/stabilitatea-si-predictibilitatea-elementele-de-care-au-nevoie-liderii-celor-mai-mari-companii-din-romania-prezenti-la-ceo-conference-shaping-the-future-evenimentul-anual-de-referinta-pentru-elitele-mediului-de-afaceri-romanesc-15-14-55

 

 

 

 Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: