Si dumneavoastra, domnule Adrian Vasilescu? VIDEO RAR.


,,Domnule Adrian Vasilescu, Domnule ,,Manole”,

Articolul publicat astazi de Revista 22 și lista (eliptica) a celor 201 de colaboratori ai Directiei Securitatii Statului publicata de Madalin Hodor (o gasiți AICI și AICI) arată că sunteti ceea ce sunteti.

Pana la urma, telefonul primit de mine de la Washington, in februarie 2016 evoca adevărul și confirma acest lucru (detalii mai jos):

Poziția mea la atacul furibund al lui Mugur C. Isărescu. Și un telefon de la Washington.

Nici nu ma mira domnule Vasilescu ca ati colaborat foarte bine dupa revolutie cu Manole, avand in vedere formarea distinsei dumneavoastra personalitati.

Domnilor ,,Manole” și Adrian Vasilescu,

Va desfid. ,,Ahem”!

Radu Soviani – Felcer.

Pentru cei care sunt tentati sa creada ca ,,Ahem” este presecurtarea de la ,,a bon entendeur, Salut!”, fara sa ii dezamagesc, le spun doar atat: ,,Ahem” este transcrierea fonetica a sunetului scos de Manole, la intrebarea mea adresata in februarie 2012 (video mai jos) a celui care ulterior avea sa fie cunoscut si sub numele de Mugur Isarescu, la secunda 40 a urmatorului filmulet:

Așadar, Domnule Vasilescu,

Domnule ,,Manole”,

Așa cum rostea chiar Manole în discursul scris de dumneavoastră în clipul de mai sus: ,,jurnalistii au acest orgoliu să spună că noi trăim nu în realitate ci în percepția pe care o creează dânșii”.

Domnule Vasilescu,

Documentul publicat azi arată că, citându-l pe Manole care vă cita, și dumneavoastră și el ați trăit în percepția pe care ați fabricat-o. Dumneavoastră fiind ceea ce sunteți, Isărescu fiind doar un biet sicofant, așa cum am arătat aici:

Scrisoare de la felcerul Radu Soviani pentru sicofantul Mugur Isarescu. Și un telefon de la Washington.

Domnule Vasilescu,

Nu mă surprinde că sunteți pe aceaiași listă cu domnul Cornel Nistorescu. Știți de ce nu mă surprinde? Am avut în vara anului 2016 o discuție cu dumneavoastră, în Centrul Vechi, eu în drum spre Curtea de Apel București și dumneavoastră în drum spre Manole. Nu voi uita niciodată acea discuție (11 august 2016?), care mi s-a părut sinceră, inclusiv reacția dumneavoastră când vorbeați de ce însemna presa dinainte de 1989 iar eu am amintit numele lui Cornel Nistorescu. Reacția dumneavoastra a fost ca și când mi-ați fi spus cu subiect și predicat despre Nistorescu.

Despre Cornel Nistorescu știam așadar, iar ceea ce știam mi-a fost confirmat de virulența cu care m-a atacat într-o emisiune la TVR1, la emisiunea lui Ionut Cristache, când eu vorbeam despre lustrarea foștilor securiști iar dânsul mi-a spus că ,,delirez”.

Domnule Vasilescu, am perceput atunci când ne-am văzut în întâlnirea din 11 august 2016 la care am făcut referire și un mesaj transmis prin dumneavoastră de ,,Manole”. Astăzi am convingerea domnule Vasilescu că mesajul transmis mie atunci prin dumneavoastră, nu e despre mine, ci despre ,,alde” Manole și urmașii lor. Atât.

 

 

 

 Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , , , ,

1 răspuns

  1. Un tusit cat o mie de cuvinte… cum se face ca nu e nevoie decat de intrebarea corecta la momentul potrivit ca sa aflam adevarul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: