Dragnea a fost întemnițat. Cine se bucură în mod real? Și mai ales, de ce?


În opinia mea, alegerile europarlamentare dar mai ales reacțiile subsecvente ale instituțiilor (de la Președinție, partide câștigătoare sau mai puțin câștigătoare sau ICCJ care a dat ,,o decizie cheie”  au demonstrat în principal că publicul poate fi mai rațional decât conducerea instituțiilor, fie ele Președinție, Partide ,,câștigătoare” – ,,staruri rock” – mai puțin ,,câștigătoare”, servicii sau chiar instituții cheie din justiție. Fiind probabil informat în prealabil, în fals, că Dragnea va fi achitat, Iohannis a dat-o rău în bară cu primele declarații (și voi argumenta de ce), încercând după 48 de ore de tăcere să dreagă busuiocul într-o manieră absolut dăunătoare lui: ,,imediat înseamnă imediat”, ceea ce îmi amintește despre povestea cu supărarea proastei pe sat.

Voi continua să scriu despre politica financiară lipsită pe performanță în complicitate cu politica monetară a BNR (în fapt o continuare a politicilor financiare, neschimbată, din guvernările Ponta și Cioloș) pentru că, riscul cel mai mare pe care l-am identificat și l-am exprimat public este acela că pentru prima dată în 100 de ani, în 4 generații, s-a creat premisa ca generația care urmează după noi, pentru prima dată de la război, să o ducă mai rău decât cea prezentă (anterioară). În ianuarie 2019 am arătat pentru psnews și DE CE anul 2018 este anul neizbândelor, avertizând că trebuie să ne pregătim pentru Furtuna Perfectă în 2019. Ea este aici, zilele de 26 și 27 mai 2019 reprezentând trăgaciul.

Am expus ca preambul aceste lucruri pentru a arăta că nu am niciun fel de reținere în a exprima clar, coerent, determinat și independent, întotdeauna, ceea ce cred. La fel voi face și astăzi, când Liviu Dragnea a fost întemnițat, conștient fiind că sunt în contradictoriu cu aceia care desfac șampaniile, sau care în fals își pun cenușă în cap (PSD), și continuând să expun raționamente alternative inițial incomode, care nu convin, dar care de multe ori, se adeveresc.

Raționamentul la care fac referire, îl găsiți în editorialul meu pentru PSNEWS, publicat după întemnițarea lui Liviu Dragnea și pe care îl găsiți mai jos:Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: