VODAFONE e curios de ce am notat cu ZERO (din zece) serviciile sale de roaming. Iata de ce.


Compania Vodafone este curioasa. Spun curioasa, si nu spun ,,vrea sa stie” intrucat asa mi se pare mie modalitatea de comunicare aleasa de companie, prin SMS, dupa ce am incercat in zadar ca sa trec de ,,Andreea” pentru a rezolva problema de Vodafone iniciata, si de a lua legatura cu un operator uman. Pentru ca Andreea nu intelege ce ii spui ,,vocal” si iti inchide telefonul.

Concret, primes ieri un SMS de la ,,2877” prin care ,,Vodafone iti ureaza ,,Bine ai revenit acasa!”. In urma experienței avute in roaming, cat de probabile este sa recomanzi Vodafone unui prieten? Raspunde prin SMS gratuit la acest mesaj cu o nota de la O (nu as recomanda) la 10 (sigur as recomanda)”.

Raspuns, conform instructiunilor: ,,0”

Vodafone insista prin SMS de la ,,2878”, in bataille de joc: ,,Vodafone iti multumeste pentru nota acordata experientei in roaming. Te rugam sa ne oferi detalii asupra experientei avute principale raspuns la acest SMS”.

Va gandesc ca daca Vodofone este curioasa, este de interes. Asa ca am oferit urmatoarele detalii, la care nu am mai primit raspuns:

,,Imi doresc mult sa fiti si dumneavoastra plecati din tara si sa vi se taie accesul la roaming-ul de date, inexeplicabil, fiind in munti si in imposibilitatatea de a accesa google maps, impreuna cu doi copii mici in masina, Imi doresc deasemenea ca angajatii Vodafone care s-au gandit ca asa ii voi contacta astfel incat sa imi ia acordul pentru GDPR, sa pateasca exact la fel ca mine: fiind-umi taiat roaming-ul de date sa fie in imposibilitatea de a primi email-uri si a vedea ca rezervarea pentru seara aceea a fost anulata. Si ca oferta facuta in momentul in care era taiat roaming-ul era de 4 ori mai mica decat in momentul in care am prins un wi-fi, si, evident, nu era rezonabila oferta de la momentul la care am reusit sa accesez internetul. Va doresc tuturor angajatilor Vodafone sa aveti aceasta exoerienta pe care sa o continuati inclusiv pe centrua Vienei si Budapestei. Sa aveti experienta asta la anul si la multi ani”.

Nu a mai raspuns Vodafone. Normal, doar sunt client al companiei de 23 de ani.Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

1 răspuns

  1. Asa sunt. ! Vai de mama lor !
    Mai am un an de stat din cauza abonamentului !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: