O opinie despre ametiti și ,,castiguri” de 2,4 miliarde de Euro cu ,,suedezii” Micula.


Las și aici comentariul de pe facebook:

Opinez că premierul desemnat și ministru demis de finanțe, Florin, pare să manifeste simptome de amețeală, gândire haotică și hiperstezie. Creșterea în intensitate a percepțiilor sale poate fi urmare a stării de oboseală prelungită sau surmenaj, dar poate avea și o altă cauză (motiv pentru care voi face un apel public la Grupul de Comunicare Strategică COVID-2019) la finalul acestei postări.

,,Ieri PNL a demonstrat că se poate și AM CÂȘTIGAT al doilea proces intentat României de frații Micula. Daca nu ai interese personale se poate să câștigi și pentru Romania.Am salvat 2.4 miliarde de euro în timp ce gașca Dragnea-Ciolacu-PSD au pierdut 900 milioane de lei.”.

Este halucinant că Florin atribuie PNL rezultatului unei echipe de avocați ,,Leaua-Damcali-Deaconu-Răzvan Păunescu” – comunicatul echipei de avocați AICI și AICI.

Delirul nu e în primul rând că atribuie PNL-ului victoria ci constă în nemenționarea, chiar în treacăt a celor două mari case de avocatură din România și Elveția, care nici măcar nu cred că au auzit de PNL.

Prietene Florin, TU ești cel care a achitat în regim de urgență cele 900 de milioane de lei. Dar tu, ca ministru de finanțe, aveai OBLIGAȚIA să verifici și să faci publice TOATE datele referitoare la CINE și CUM a reprezentat statul român în procesul de 900 de milioane, în care tu le-ai vârât banii în cont fraților Micula.

Și tot tu, Florine, trebuia să faci plângere penală pentru cei din cauza cărora s-a majorat DATORIA către frații Micula, o bună parte reprezentând majorări și penalități. Și tot tu, Florine, ca ministru de finanțe, trebuia să dispui de urgență cercetarea, chiar de către parchet, a condițiilor în care au fost defavorizați ,,suedezii” Micula, incorporați ca societatea comercială ,,suedeză” cu foarte puțin timp (o săptămână) înainte ca România și Suedia să semneze Acordul în baza căruia ,,frații” au câștigat mai mult decât ar fi avut de pierdut vreodată. Florine, ești beneficiar legal de informații, știi exact de unde să le ceri, dar preferi să pari amețit pe facebook.

Dar dacă nu ai făcut asta Florine, vei rămâne singurul ministru de finanțe care a dat în regim de urgență perspectiva ,,legitimă” a sumei de 900 de milioane de lei, pe care, tu Florine, ai achitat-o de urgență. Și nu cred că ai sesizat/verificat ceva, dar e ușor să pui această ciordeală transpartinică, monetizată faptic sub mandatul tău, pe alde Dragnea, Ciolacu sau Mickey Mouse.

Revenind la aparența ta de hiperstezie, având în vedere și că pentru tine 9 miliarde de lei (potrivit comunicatului care te-a băgat în hiperstezie) înseamnă 2,4 miliarde de Euro – deci calculezi la un curs de 3,75 lei pentru un Euro – opinez că, fie Arafat fie grupul de comunicare strategică (să nu îl confuzi cu grupul operativ central) ar trebui să confirme de urgență starea de sănătate a premierului propus. Și cu cine a mai intrat în contact (în afară de Iohannis și Orban), inclusiv contacții din momentul exact înaintea plății celor 900 de milioane de lei, din decembrie 2019, pe datorie.

Și încă ceva: Sunt curios, dacă prin absurd, Orban sau Florin s-ar nimeri conjunctural în mediul avocaților, dacă și-ar cere scuze pentru bagatelizarea victoriei, atribuindu-i mesajul sau doamnei Turcan, ca ,,Președinte PNL” 🙂Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: