#romaniitrebuiesastie. In plina criza de sanatate publica, premierul desemnat se comportă ca un nevertebrat. Florin Citu si-a depus mandatul.


Stiu ca este un cuvant puternic (nevertebrat) și de obicei ma feresc sa folosesc cuvinte tari. Dar nu ma pot abtine să nu constat că Florin se comportă ca un nevertebrat, cu corpul moale, lunguiet cu piele lucioasa, care traieste in sol, in apa sau ca parazit pe câte o gazdă. Iar în DEX găsesc această definiție la cuvântul VIERME.

Puțin înainte de ora 16.30 (oră la care Parlamentul ar fi trebuit să fi început votul pentru ,,guvernul Cîțu”), Florin vine și confirmă ceea ce a transmis Iohannis cu câteva minute înainte de începerea votului în Parlament: că și-a depus mandatul de premier desemnat.

Spune Florin: ,,Un mesaj important pentru români. Astăzi am luat decizia să-mi depun mandatul de Prim-Ministru desemnat Președintelui României. Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România. Sunt un om de partid și înțeleg să fiu alături de partid și de Președintele lui în momentele dificile. Cred cu tărie că pentru a avea succes, în alegerile care vin, Președintele partidului trebuie să fie și Prim-Ministru. Decizia Președintelui Klaus Iohannis de a mă desemna pentru funcția de Prim-Ministru a fost o onoare. Însă ea a fost luată în contextul în care alegerile anticipate erau o soluție agreată de majoritatea partidelor. Această variantă nu mai există astăzi. Cu responsabilitate, transparență și profesionalism am luat această decizie. Este o decizie la care am reflectat mult în ultimul timp urmărind evoluția situației prin care trece România astăzi. Rămân la finanțe. Avem multă treabă de făcut pentru perioada dificilă care urmează. Mulțumesc pentru încredere și susținere.”.

Dacă un vierme ar putea să transmită un mesaj gazdei pe care o parazitează de ,,adio dar rămân cu tine”, cum ar suna înainte de a se băga iar în Gazdă? Opinez că nu foarte diferit de mesajul de ,,depunere a mandatului” al premierului desemnat, în plină criză de sănătate publică.

,,Un mesaj important pentru gazdele noastre, ale viermilor. Astăzi am luat decizia să mă bag la loc în gaură. Gestul meu trebuie interpretat prin contextul prin care trece astazi Gazda (n.r. criză de sănătate publică). Sunt un vierme de partid și înțeleg să fiu alături de partid și de șeful nostru momente dificile pentru viermi. Cred că tărie că pentru a avea succes, în alegerile care vin, avem nevoie de leadership-ul viermănesc. Decizia celui care a decis ca eu să parazitez Gazda a fost o onoare. Însă ea a fost în contextul în care alegerile anticipate dorite de viermi erau o soluție agreată și de alte nevertebrate. Această variantă nu mai există astăzi. Avand corpul moale, lunguieț și pielea lucioasă, am luat decizia să mă comport ca ceea ce sunt. Este o decizie la care am ronțăit mult în ultimul timp urmărind atent evoluția situației pein care trece Gazda astăzi. Rămân să viermănesc la bani. Avem mult de viermănit în contextul în care Gazda trece prin momente dificile. Mulțumesc pentru păpușare”.

P.S: Decizia era luată cel puțin de ieri, când Iohannis a proslăvit, textual, Guvernul Orban.

P.S.2: Cu puține minute înainte de ,,depunerea mandatului” în România erau confirmate pozitiv 48 de cazuri de coronavirus, 1556 de persoane în carantină și peste 13.000 de persoane monitorizate în carantină. În cea mai mare criză de sănătate publică, globală, pe care am văzut-o vreodată în viața noastră:Categorii:Editoriale

Etichete:, , ,

5 răspunsuri

  1. Este o bataie de joc la adresa tuturor romanilor. De patru ani asistam la un spectacol macabru in Parlamentul Romaniei. Imi este rusine cu asemenea reprezentanti. TOTI !!!!
    LOR NU LE ESTE RUSINE ???

Trackback-uri

  1. #aducetiizoleta. VIDEO. Declaratiile lui Florin Citu (fost premier desemnat, ministru interimar de finante), confirma punct cu punct ceea ce va avertizam inca de vineri. – Blogul lui Radu Soviani
  2. Despre premierul ZOMBIE și despre prima măsura reală și pompieristică de limitare a efectelor economice a crizei de sănătate publică în România și despre marii beneficiari reali. – Blogul lui Radu Soviani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: