#aducetiizoleta. VIDEO. Declaratiile lui Florin Citu (fost premier desemnat, ministru interimar de finante), confirma punct cu punct ceea ce va avertizam inca de vineri.


Va spuneam luni, 9 martie 2020: ,,Bai frate! Mă întreb foarte serios dacă nu cumva Florin, premier desemnat și ministru de finanțe interimar, a luat masa vineri la bufetul guvernului (unde una dintre angajate este sub ancheta epidemiologica dupa ce fiul ei a intrat in contact cu al 2-lea caz de coronavirus din Bucuresti).

Așa cum vă spuneam încă de sâmbătă, declarațiile lui Florin sunt foarte ciudate. Eu va spuneam pe blog sambata ca Florin pare sa manifeste simptome de ameteala, gandire haotica si hiperstezie. In urma cu putine minute tocmai a incurcat politica monetara cu politica fiscala (in Parlament), e debusulat fata de pozitile sale publice de sambata si duminica, ba mai mult, pare sa arate ca nu are notiuni MINIME de politica bugetara. Ii roaga pe deputati sa nu respinga OUG 1/20, pentru ca daca ar respinge-o ar fi un ,,soc pentru buget”. Bai Florine! Este exact pe dos! OUG 1/20, daca va fi respinsa, iti anuleaza tie eliminarea taxei pe active bancare SI ELIMINA socul pe buget pe care l-ai creat tu, favorizand bancile comerciale, despre care nu-i asa, nu ai tresarit vreun pic atunci cand Cinteza de la BNR a iesit de 6 sa avertizeze cele 17-18 banci implicate in operatiuni de spalare de bani, ca au fost depistate (si nu de catre BNR, care a stat de sase). Este incredibil! Incredibil! Nu exista minime notiuni de politica bugetara si monetara la nivelul ministrului de finante/premier propus!’

  • între timp, Florin a renunțat ieri, cu 15 minute înainte de vot la mandatul de ,,premier desemnat”
  • astăzi, premierul interimar și redesemnat (Ludovic Orban) a intrat în autoizolare la domiciliu, după ce a periclitat, cu știință, și sănătatea altor persoane – fiind contact direct al senatorului de Constanța care a fost confirmat ieri cu Coronavirus, și care ieri mințea că ar fi suspect:
  • Astăzi, cu puțin timp înainte de a fi el însuși auto-izolat (ca membru al guvernului României), dă la întors explicațiile de ieri. Halucinant, cum vedeți în VIDEO. Dacă ieri considera fuga de responsabilitate, ca o nevertebrată, așa cum am arătat aici, azi dă vina pe ,,avioane”!

Găsiți detaliile pe canalul meu de youtube:Categorii:Editoriale

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: