Despre ,,corifeii” din BNR și despre ,,curifeii” din BNR. ,,Există un cetățean…”


Am spus-o încă de la început când am fost întrebat despre efectele benefice ale crizei COVID pentru Romania: principalul efect benefic va fi prabusirea castelelor de nisip ale ,,oamenilor de afaceri” conectati la sifonarea bugetului de stat al Romaniei.

Adaug acum o explicatie subsecventa: un al doilea efect benefic va fi devoalarea publica a clovnilor deghizati in academicieni (in fapt fosti turnatori la Securitate) si a ,,um 0544 bitches”. Astăzi, unul din vecinatatea atat a celei de-a doua categorii, dar si a primei categorii, un ,,pasiv” al BNR de pe peronul Garii de Nord pre-decembriste, vine sa ne explice, in linie cu um0544 bitches ce poate sa faca si ce nu poate sa faca fostul turnator al Securitatii, Manole, cu politica monetara.

Corifeul din BNR zice: ,,Există un cetăţean, care se crede analist, care afirmă că dobânda BNR este de 17,5 ori mai ridicată decât cea a Băncii Poloniei.’‘. În replică îi spun doar atât ,,curifeului” din vecinătatea #um0544bitches: 1,75% este de 17,5 ori mai mari decât 0,1%.

Iar ,,curifeului” care susține că o reducere a dobânzilor spre 1% de către BNR ar deprecia leul cu 10-15% (din articolul ,,curifeului” – ,,O depreciere a leului cu 10-15 la sută, deloc imposibilă dacă dobânzile interne ar fi semnificativ mai scăzute decât în prezent, ar duce cursul valutar pe la 5,5-5,6 lei/euro, ceea ce ar arunca în aer o stabilitate dobândită cu greu și cu eforturi importante. Chiar asta ne dorim?”, îi spun doar atât: ,,once a curifeu, allways a curifeu”

Faptul ca acesti clovni incep sa nu mai aiba impact la public arata si distanta considerabila intre ora publicarii comicariilor lor de articole (12.45) scrise in timpul serviciului platit cu 5000 de Euro pe lună si cati bani da populatia pe aceste comicarii de articole (la ora 17.45 ,,pasivul” BNR inca avea 0 (ZERO) citiri).

Este o veste buna: populatia incepe sa nu mai dea nici doi bani pe acesti ,,corifei” sau ,,curifei” – cum vreti sa ii numiti, in functie de propriile lor performante si de modul in care considerati ca trateaza economia: cu fata sau cu spatele ,,Corifeul de la BNR” de explica in 2007 riscul ca pretul Euro sa coboare sub nivelul de 3 lei pentru un Euro, mintind populatia si incitand populatia sa se imprumute pagubos in Euro si in franci elvetieni.

Mai mult, ,,corifeul”, intr-o postare ,,independenta” anterioara, cerea ceva… oare ce cerea? Si oare, ce va primi pentru articolul abracadabrant pentru care primeste 5000 de Euro/lună, de la BNR, ca director al directiei de stabilitate financiară (în condițiile în care potrivit altor ,,corifei” de la BNR, mai mult de două treimi dintre băncile din România au fost implicate într-o schemă complexă de spălare de bani? #um0544bitches.

Citiți și:

În loc să reducă povara bancară pentru populație si sa nu mai speculeze pandemia, ”um0195 bitches” au sarit cu propaganda. Si un mesaj pe Whatsup de la Washington.

dar și:

Avem un prim ministru care nu stie diferenta dintre un creditor si un debitor. OK. Cine il manipuleaza?

Notă: ,,curifeu”, în accepțiunea mea înseamnă un epigon al ,,corifeilor”. Pe relația Gara de Nord – Filiași.Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , , , , , ,

1 răspuns

 1. Admir lupta pentru adevar pe care o duceti.
  Va rog sa supravevheati si sa ne preze tati analizele dv. pentru zona economica si financiara. O zona ascunsa si acoperita de trompetele can-can_u_lui.
  Lupta este foarte grea.
  Dar cred ca Romania v-a fi libera, atunci cand v-a castiga lupta in sistemul de referinta in care a pierdut_o in 1989.Aceasta este doar o părere personala.
  Va doresc sa aveti in continuare putere si clarviziune.
  Cu mult respect
  Andrei M.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: