Avertisment tenebros al doctorului Arafat: Riscați să vă pierdeți banii! Oare? Zău?


După modelul ,,nu mergeți în Grecia că e nasol, sunt cozi, etc…” (cu alte cuvinte mergeți să vă aruncați banii la hotelurile Murazilor – mai scump si mai prost, în opinia mea”, domnu’ Arafat recidivează în privința vacanțelor de iarnă: ,,Cei care își fac rezervări în străinătate riscă să își piardă banii”. Zău? Dar cei care fac rezervări în România, nu riscă?

Adică dacă îmi fac rezervări la hotelu’ lui Murad și voi băgați lockdown pentru că sunteți incapabili să gestionați pandemia, nu îmi pierd banii?

Domnu’ Arafat oare chiar nu știe că pe site-urile de rezervări poți activa opțiunea de free-cancelation și cu 48 de ore înainte?

Domnu’ Arafat nu știe că inclusiv pentru biletele de avion, poți plăti o mică (foarte mică) sumă raportată la prețul biletului, sub formă de asigurare, astfel încât să îți iei banii înapoi în caz de forță majoră (și nu vouchere pe care le aștepți a la long)?

Mai spune domnu’ Arafat că ,,e foarte greu de spus acum cum va fi în decembrie și cum va evolua situația epidemiologică. Cel mai probabil deciziile vor fi discutate abia în noiembrie”? Abia în noiembrie??? Iarăși nu faceți nimic? Iarăși #nimicpentrupopulație și #specularea pandemiei?

Oare de ce cancelarul austriac Sebastian Kurz nu îl ascultă pe domnul Arafat și nu așteaptă până în noiembrie?

De ce Kurz a anunțat încă din 24 septembrie noile măsuri anti-coronavirus dinaintea sezonului de vacanțe (ski) din iarnă?

De ce Kurz și austriecii au trimis un mesaj clar: ,,pentru toți fanii sporturilor de iarnă, mesajul este clar: bucarați-vă de ski, dar nu de apres-ski”, anunțând deja că ski-ul va fi deschis dar vor exista închideri după ora 22.00 a locațiilor publice în stațiuni de ski?

Și că magazinele, restaurantele, centrele de wellness și spa vor fi deschise în continuare?

De ce autoritățile locale din Ischgl spre exemplu au anunțat că sunt pregătiți cu măsurile de dezinfectare a instalațiilor, că oamenii în gondole vor fi obligați să poarte măști cât timp urcă?

De ce ei au fost în stare să anunțe deja, în mod clar, că în restaurante/baruri se va consuma, doar la masă (și nu și în picioare), pentru a reduce aglomerația?

Noi lăsăm pe noiembrie, la fel ca și școala? Oare de ce austriecii și alții nu și-au cumpărat un Arafat care să dea astfel de mesaje și să cumpere măști prin Unifarm, o Anisie care să pregătească anul școlar, un Cîțu care să aibă grijă de finanțele publice, un Bode care să meargă cu SPP-istul pe contrasens și să depășească cu ni-no ni-no pe line continuă pentru ca ministrul să ajungă mai repede la bufet, în disprețul profund al românilor ai căror bani, inclusiv pentru infrastructură îi gestionează, astfel încât să scoată la licitație kilometri de autostradă la 30 de milioane de Euro pe kilometru, de 5 ori mai scump decât oriunde?Categorii:The Money Show

Etichete:, , , ,

4 răspunsuri

  1. & Comportament infracțional al instituțiilor și al BNR, care pe fondul insistenței politicienilor de creștere a punctului de pensie cu 40% devalorizează moneda națională pentru a obține veniturile pentru plata de pensii, afectând puterea de cumpărare a populației active, inducând inflație în mediul economic și devalorizând valoarea deja existentă și contribuind la îngreunarea capitalizării de noi investiții,?

  2. Radule pune mai multe butoane pentru distribuire pe toate retelele sociale!

  3. Pentru că Arafatu n-a primit încă ordinele de la stăpâni, ci doar un scurt SMS prin care-l anunțau că în noiembrie să stea drepți la datorie că abia atunci va primi instrucțiuni. Ăștia sunt sclavii României. Prea mulți și prea idioți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: