Pentru fiecare Vlad Voiculescu (37 de ani) și/sau Mircea Cărtărescu vaccinat (64 de ani), eventual pe pile/origini, poate muri câte o persoană vulnerabilă.


Mircea Cărtărescu a fost medaliat de turnătorul Securității Petrov, cunoscut și ca Traian Băsescu. După dezvăluirile (și decizia în prima instanță că Traian Băsescu a făcut poliție politică și nu că a fost doar turnător). Mircea Cărtărescu nu a trimis nici până astăzi, 21 ianuarie 2021, medalia înapoi la Președinția României, nefiind suficient de scârbit că totuși a fost medaliat de o cârpă a Securității Comuniste.

Dacă Mircea Cărtărescu se complace în postura de medaliat de către un turnător la Securitate, este problema lui, sunt convins că l-a ajutat în carieră. Astăzi însă se mai alătură unui club select: al celor care au fost promovați de turnători la Securitate (cârpe), și uite că a ajuns să fie și vaccinat.

Un alt băiețel de turnător, ne-esențial, ne-medic, ne-bolnav cronic a intrat înaintea lui Mircea Cărtărescu în clubul celor vaccinați. Este vorba despre Vlad Voiculescu, 37 de ani, ne-esențial, ne-medic, căruia i-au trebuit 10 ani să termine 3 ani de facultate, despre care am scris AICI.

Eu împărătășesc o opinie clară: pentru fiecare Vlad Voiculescu și/sau Mircea Cărtărescu vaccinat înaintea bolnavilor cronici și persoanelor de peste 65 de ani (vulnerabile), poate muri câte o persoana vulnerabilă.

Rămâne de studiat cum a reușit Mircea Cărtărescu, 64 de ani, aparent fără vreo boală cronică și neîndreptățit să intre în etapa 2 de vaccinare (ci în etapa 3), să fie vaccinat în data de 20 ianuarie 2021.

Pentru că, nici ca profesor universitar nu pare să se fi încadrat în etapa 2, având în vedere că domnia s-a s-a vaccinat în 20 ianuarie 2021, iar universitățile au avut termen până în 19 ianuarie 2021 să desemneze o persoană care să centralizeze persoanele din mediul universitar ce urmează să fie vaccinate (evident, începând cu lunile februarie-martie, întrucât pentru luna ianuarie nu mai sunt locuri).

Ne lămurește clar o notă a Ministerului Educației, citată de digi24:. Marti a fost 19 ianuarie 2021.

Și atunci, m-am întrebat pe facebook: A fost vaccinat pe pile Mircea Cărtărescu?

Iată și postarea mea de azi, de pe facebook.

Stie cineva dacă Mircea Cărtărescu, 64 de ani, ne-esențial, ne-în prima linie, sub vârsta de 65 de ani, s-a vaccinat pe pile? El s-a vaccinat înaintea soacrei mele (mai în vârstă, persoană vulnerabilă). Sau dacă Mircea Cărtărescu a admis că suferă de vreo altă boală cronică decât singurătatea? (,,Eu întotdeauna nu doar că am fost un om singur, dar mi-am și cultivat singurătatea. Am o relație dragoste-ură cu singurătatea, îmi place să mă văd cu prietenii, dar perioade lungi îmi place să stau singur”). Pentru că, înțeleg că a avut boala în vară și că era în perioada ,,de garanție” de după boală (anticorpi). Cum să interpretăm declarația asta din 25 decembrie 2020 a lui Mircea Cărtărescu? ,,Nici nu știu dacă trebuie să folosesc cuvântul depresie, pentru că după ce ai boala anului acesta, ți se modifică ceva din energia interioară și din facultățile mentale.”. Eu cred că Mircea Cărtărescu ar trebui să aducă public clarificări despre cum domnia sa, persoană ne-esențială în lupta împotriva COVID, sub vârsta de 65 de ani și ne-în-prima-linie a reușit să se vaccineze ieri, inclusiv dacă Vlad Voiculescu, 37 de ani, ne-în-prima-linie, ne-esențial, i-a făcut personal programarea sau nu. P.S. Vaccinul nu e gratuit, cum minte Mircea Cartarescu. Sumele au fost platite din bani publici, taxele si impozitele dumneavoastra. Inclusiv pentru vaccinul lui Mircea Cartarescu.

Și încă ceva:

Sper că până la finalul zilei de azi, 21 ianuarie 2021, Mircea Cărtărescu, veșnic (auto) aspirant la premiul Nobel pentru literatură, promotor al turnătorului Securității Petrov, va returna medalia pe care a primit-o de la turnător, către Preșdinția României. Și sper că va avea o poziție publică, foarte detaliată, despre cum a ajuns să fie vaccinat în 20 ianuarie 2021, ca să înlăture orice dubiu. Și mai sper să își recunoască minciuna în privința ,,gratuității” vaccinului.Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , ,

2 răspunsuri

  1. INFOGRAFICE Moody’s: Sprijinul acordat de Guvern în România în contextul pandemiei, cel mai redus din Europa Centrală și de Est. România – singura țară din regiune cu acțiune negativă pe rating în 2020: https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/infografice-moody-s-sprijinul-acordat-de-guvern-in-romania-in-contextul-pandemiei-cel-mai-redus-din-europa-centrala-si-de-est-romania-singura-tara-din-regiune-cu-actiune-negativa-pe-rating-in-2020-19915353

  2. Imi pare rau de Cartarescu, dar el stie ca urmeaza sa-si mai bage in el inca 5 shoot-uri dupa booster? Adica daca l-o fi facut pe primul musai sa-l fi facut si pe al treilea, poate ia macar premiul Nobel pentru pace, dar pentru literatura trebuie sa faca in total 8, asa cum sunt numerotate in Certificatul francez de v…are de exemplu?
    Asta inseamna ca vor fi 8 valuri, ba nu 9, ca acum suntem la al 4-lea val si s-au facut doar 3 shoot-uri. Asa se explica banii cheltuiti pe shoot-uri. S-a luat de la inceput pentru toate valurile si daca-i imparti, rezulta exact 8. Ce daca-s expirate deja si la al 8-lea, cine va mai ajunge sa-l faca, ca poate unii scapa definitiv, vor fi deja intrat in putrefactie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: