Ganduri despre pensionarii speciali (de protocol). Daca nu ei, atunci cine? Votati in sondaj.


Despre pensionarul special din Romania (de protocol), Irina Alexe, am mai scris, incepand cu 2017.

Ea e detinatoarea unui record mondial inca ne-omologat, respectiv va primi pensie, MAI mult decat a TRAIT pana la data iesirii la pensionare (ceea ce e substantial mai mult decat perioada de contributie, contributie care oricum ii asigura cel mut o pensie de cateva sute de lei, si nu de peste 13.000 de lei, lunar).

Desi e un pic mai purie decat mine (eu implinind anul acesta 25 de ani de contributii la bugetul de stat, al asigurarilor sociale de stat, etc…), problema ei si a altora ca ea este cum sa mai prinda o sinecura de stat, in timp ce incaseaza pensia babana si necontributiva, majorata acum la 14.000 de lei.

Problemea mea si a altora cam de varsta ei, este sa identificam cum sa cream in continuare plus-valoare, pentru urmatorii 25 de ani, pentru ca doamna Alexe (47 de ani) sa isi incaseze si pensia babana, si sinecura.

Ai lui Alexe ne zic acum, ca eventual ar fi bine sa muncim cam dublu decat a muncit sinecurista (inca vreo 25 de ani, pe langa cei 25), ca sa ii platim sinecuristei si pensia babana, si sinecura.

Cam in ce zona a corpului credeti ca ii doare pe alde Alexe, Barna, Ghinea si pe ceilalti? #nimicpentrupopulatie.

Iata ce scriam in 2017, despre alde Alexe – cu modelarea cresterii sperantei de viata:

Pensionarul special se întoarce! Cu un record mondial încă neomologat, usereplus vrea să aducă secretar de stat o pensionară de la 42 de ani (acum 47), cu pensie de 13.000 de lei pe lună.

Și, încă ceva: poate vă trebuie:Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , ,

1 răspuns

  1. Mai am cateva luni, si, cu ajutorul lui Dumnezeu fac 70. Lucrez in continuare, pentru ca am pensie pe contributivitate, deci nivel inferior. Nu spun ca am fost primul lot care a iesit la 65/35, nu spun ca de la pensionare sunt convins ca nu toate adeverintele mi-au fost luate in calcul. Spun doar ca in curand se implinesc 3 luni de cand am cerut (cam la fiecare an lucrat) recalcularea pensiei. Cum v-au raspuns Dvs., asa mi-au rezolvat si mie. Sunt ocupati su o „revizuire” a dosarelor. Ce revizuire ? in baza a ce ?
    Si cel mai frustrant mi se pare (si poate ne ajutati sa indreptam ideea) rostogolirea minciunii si manipularii cum ca sunt 5 mil. pensionari. GRESIT ! Pe contributivitate sun cca. 2,5 mil. cu vechime integrala, restul sunt cu foste pensii CAP, vechime sub minim completat cu ajutor de stat, Abuziv si contra logicii introdusi a fi platiti de la Casele de Pensii. Desigor ca pana la urma tot de la buget vin banii, dar sa se termine cu manipularea si asmutirea generatiilor tinere asupra noastra, care chiar am inceput de foarte tineri cu munci patriotice in constructii, agricultura, am carat morti in 1977, ne-am servit tara sub arme, si acum niste analfabeti functional ne contesta insasi existenta in tara pe care am ridicat-o, asa cum erau conditiile. Multumesc pentru intelegere si scuze pentru timpul acordat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: