Pe ministrul investitiilor l-au lasat nervii. “Rahat” si “laturi”


Observatiile Comisiei Europene pe PNRR-ul de Cioace l-au bagat pe Ghinea in delirium tremens. Cristian Ghinea este caz clinic si ar trebui urgent inlaturat din guvern. L-au lasat nervii!

  • “cineva trebuie sa fie responsabil pentru aceste laturi si rahat lansate in spatiul public”, a declarat ghinea pentru hotnews. Adica observatiile Comisiei Europene” sunt laturi si rahat?
  • Cristian Ghinea se raporteaza la Marcel Ciolacu (complice de lunga durata), in raport de PNRR, si nu la observatiile clinice ale Comisiei Europene, care arata inclinatia spre frauda a intregului PNRR: “azi dimineata in loc sa ne vedem de treburi am stat sa raspund la tampeniile domnului Ciolacu”. Si care era treaba ta Ghinea? Sa mai sifonezi niste bani publici? Sa ii mai dai 500 de milioane de Euro prin incredintare directa lui Comanescu? Daca “domnul Ciolacu” spune tampenii, atunci, in opinia mea, nu e domn ci tampit. Dar tu Ghinea, nu tampitului sau netampitului de Ciolqcu trebuie sa dai explicatii – ci economiei reale. Cum ai ajuns Ghinea sa ii dai prin incredintare directa lui GSP Power 500 de milioane? Cum ai ajuns sa iti semnalizeze Comisia Europeana ca eati fie prost fie corupt, atunci cand Comisia iti semnaleaza ca o achizitie pe care tu o bugetezi la 1.2 milioane de Euro/km, costa de fapt de 5 ori mai putin?
  • desi miliardele de la Comisia Europeana se Imbulzeau la granita de la Nadlac ca sa intre repede de tot in Romania, aflam de fapt din pozitia Comisiei Europene ca Romania – probabil prin Ghinea, a cerut o amanare a PNRR-ului de cioace pana la 30 septembrie. Pai cum ma Ghinea? Daca nu e un plan facut ca sa furati voi aii daca e un plan corect, de ce te-ai autopropus sa dai examenul in sesiunea de restante?
  • “rahat” si “laturi” sunt ceea ce ati facut voi, Ghinea, si l-ati intitulat Plan de Rezilienta.

#nimicpentrupopulatie.

Ca sa vezi o sclipire de inteligenta in ochi, pentru unii e necesar sa le aprinzi o lampa in ureche, a spus inteleptul.Categorii:Stiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: