Am participat cu placere, la invitatia Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges la debutul proiectului ,,Dialoguri pe teme economice”.


Am acceptat cu mare placere invitatia Președintelui Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges, domnul George Caval, de a participa la debutul proiectului ,,Dialoguri pe teme economice” desfasurat la nivelul judetului Arges.

Evenimentul s-a desfasurat in Curtea de Arges, la Fuchs Romania și a marcat si primii 20 de ani de existenta ai companiei Fuchs.

Alaturi de domnul George Caval – Presedintele Camerei, de domnul Simion Zanfir – directorul general al Camerei si de domnul Uwe-Jens Karl, directorul general al Fuchs, pot spune ca am avut una dintre cele mai interesante și aprinse dezbateri economice (genul de dezbatere pe care de regula nu o puteti vedea la TV). Pot spune, categoric, ca antreprenorii si oamenii de afaceri sunt mult mai realisti decat administratia, fie ea centrala sau locala.

Discutia cu domnul Uwe-Jens Karl, reprezentantul unei companii care a crescut anul trecut salariile cu 10% pentru ca ,,este normal ca nu numai actionarii sa profite de cresterea companiei” a fost excelenta, argumentata si contra-argumentata.

A inclus tot: de la modul in care Fuchs a navigat prin criza, la actualul Plan National de Restructurare si Rezilienta, la necesitatea sau nu ca Romania sa adere sau nu la moneda Euro, dar mai ales la modul in care autoritatile locale, in goana lor dupa fonduri europene (atrase mai mult sau mai putin si cu valoare multiplicativa mai degraba mai mica decat mai mare pentru economia locala) au ajuns sa puna pe plan secund (ca sa nu spun sa ignore) antreprenorii care creaza sute de locuri si care contribuie constant si in crestere la bugetele locale si nationale.

Cu mult interes voi mai participa si pe viitor la astfel de intalniri, fiind bucuros sa discut direct cu antreprenorii, la nivelul Camerei de Comert, problemele si provocarile reale ale economiei.

Eroare
Acest video nu existăCategorii:COMUNICATE, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: