Motivele reale pentru remanierea ministrului de finante azi, sunt 3:


Vreti sa stiti cele 3 motive reale de remaniere a ministrului finantelor publice dintr-o tara campioana a “cresterii” europene, remaniere anuntata intempestiv de premierul acelei tari? Iata-le:Categorii:Stiri

2 răspunsuri

  1. @ Profesorul Virgil Păunescu zice că virusul este ca fluctuațiile de pe bursă, ca politica financiară a guvernului, ca datoriile și dobânzile ,într-o lume în care informație este îndeosebi economică și financiară mediul adaptându-se și actualizându-se la stimulii economici și financiari, așa cum și în alte vremuri epidemiile și pandemiile au fost „congruente” cu resursele economice și financiare și cu nivelul de educație al populației, ?

  2. & Dacă remarcați faptul că juriști celebri precum Cristian Diaconescu, Victor Ponta, Adrian Năstase, etc. , au lăsat magistratura și s-au apucat de politică, justiția ajungând cum a ajuns să funcționeze, ați putea gândi cum va funcționa medicina după ce Rafila, Străinu-Cercel, Tătaru, etc. s-au făcut și politicieni, ? De exemplu, dacă vaccinul funcționează așa cum descrie Străinu-Cercel și afectează compoziția sângelui, atunci funcționarea vaselor capilare ,responsabile cu transmiterea sângelui, substanțelor hrănitoare, a oxicenului , la celulele din organe, din glande , deci din organism, deci funcționarea vaselor capilare ar putea fi alterată contribuind la insuficiențe funcționale ale zonelor din organism , organe, glande, unde vasele capilare, a căror funcționare ar fi alterată sunt așezate, vase capilare care ar trebui să funcționeze pentru alimentarea celulelor plasmă, substanțe hrănitoare, oxigen și ar trebui să preia ceea ce celulele eliberează după ce se hrănesc, ? Deci, dacă organismele se hrănesc și cu anticorpii produși de vaccin pentru a nu fi afectată compoziția sângelui care ar putea altera funcționarea vaselor capilare dim organism organe, glande, etc., ?

    & Deci, și dacă anticorpii care nu sunt necesari organismelor sunt precum mărfurile de la fabricile ce lucrează pe stoc și nu au cerere pentru marfa produsă, ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: