Cum defineste un turnator la Securitate, o sinecura pentru cineva care i-a asigurat (multi) bani albi: “este disciplinata…”


In dispret fata de orice si aratand ca pune pret doar pe persoanele care l-au avut sau il au in legatura, turnatorul la Securitate Mugur Isarescu se lauda cu sinecura oferita Vioricai Dancila, platita la BNR cu 4.000 de Euro pe luna. Isarescu a oferit sinecura de 4.000 de Euro pe luna in urma “sucirii” Vioricai la momentul detinerii Presedintiei PSD si acordarii unui nou mandat de guvernator turnatorului, care ajunge astfel sa castige peste un milion de Euro bani albi pentru actualul mandat.

Sinecura este o slujba bine platita care cere munca putina sau deloc.

Exact cum o incadreaza turnatorul pe Dancila: “domeniul in care dansa lucreaza eate un domeniu relativ nou ai pentru dansa si pentru oricine. Face parte dintr-un grup care probabil in toamna va termina o lucrare. Lucreaza la birou si este foarte disciplinata”, a declarat turnatorul.

Caracterizarea turnatorului pentru cea care i-a asigurat un milion de euro bani albi si neslobozirea din pozitia de guvernator-turnator contrasteaza puternic cu acele caracterizari la securitate ale sursei securitatii manole despre colega Irina, care, pentru ca nu ii asigurase beneficii colegului de la Institut era turnata de acesta drept: “enerveaza colegii”, “face comparatii cu tari socialiste”, este “afectata de divort”.Categorii:Stiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: