Zombie cu caimac. Episodul II. Mugur Isarescu ar fi mandru de fostul lucrator din comertul exterior securist, Misu Negritoiu, acum fan de USerei.


Intr-o postare pe pagina lui Rares Bogdan (ar trebui ca si Misu sa stie ca Rares e prenumele si Bogdan e numele), Misu Negritoiu, fost lucrator in comertul exterior al Securitatii, se declara fan USR.

Misu Negritoiu, zombie-ul cu caimac, fost lucrator in comertul exterior al securitatii, fost director in banca olandeza din Romania care a incalcat embargoul impus de SUA Iran-ului, fost Presedinte al ASF – institutie ,,independenta” pe care a subordonat SRI-ul-ui prin protocol si unde a antrenat dezordine sociala si proteste de strada prin inducerea artificiala a scumpirii politelor RCA, in beneficiul unor grupuri de interese nelegitime, el vorbeste de satrap?

Spre deosebire de Florin, se pare ca Misu a stout sa lucre in echipa din grupul ING Bank, grup care prin sucursala de Romania, a incalcat embargoul impus de SUA Iran-ului.

Misu stie foarte bine ca Florin a comunicat excelent in privinta incalcarii embargoului cu Iran-ul, de catre ING:

Iar daca e vorba despre cine nu stie sa comunice, e oricum amuzant rau, ca Misu, care trimitea non-raspunsuri din astea, vorbeste despre lipsa de comunicare:

Exclusiv: Răspunsul ING Bank Romania legat de câteva dintre afirmațiile fostului trezorier, Florin Cîțu

Misule Negritoiule, stiu ca esti in caimacul varstei, dar cum poti tu sa te referi la comunicare, tu care, imi spuneai negru pe alb ca ,,noi nu trebuie sa dam raspunsuri presei, noi trebuie sa spunem ce ne intereseaza pe noi”?

Fostul turnator al Securitatii, Manole, ar fi mandru de faptul ca Negritoiu a devenit postac la Rares Bogdan… si chiar de stil-ul lui.

 Categorii:Editoriale, The Money Show

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: