Avocatul turnatorului la Securitate, Valeriu Stoica, furibund. Cere “acord fin” in numirea procurorilor. acordul fin al SRI?


Vazand cum turbeaza cel care a subordonat justitia SRI-ului prin protocolul din 1998 dintre Ministerul Justitei si SRI, in urma caruia l-a numit pe biciul Securitatii de la inchisoarea de la Aiud – Augustin Lazar ca sef al “grupului operativ central” de subordonare a justitiei Securitatii, ma refer la Valeriu Stoica, Florin Citu imi redevine nu numai simpatic ci foarte simpatic.

Valeriu Stoica: “exista un anumit echilibru intre institutiile statului, inclusiv in cele care, intr-un fel sau altul, au atributii judiciare. Ma refer in primul rand la Ministerul Public. Pentru ca Ministerul Public sa functioneze bine, e nevoie de mai multi factori care sa colaboreze, sa inteleaga ce vor fiecare in parte: este vorba de procurorul general, ministrul Justitiei, Sectia de procurori din CSM si presedintele Romaniei. Daca intre aceste structuri nu exista echilibru si un acord fin, orice contradictie naste crize.”.

Pai bine ma Stoica, chiar asa, sa ceri tu pe fata “acordul fin” al SRI in numirea procurorilor? Stoica este si avocatul turnatorului la Securitate – Manole, cunoscut si ca Academician Mugur Isarescu.Categorii:Stiri

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: