Bai Presedinte ASF, la fel cum ii protejati pe falsificatorii de contracte, la fel ati facut si cu extrasul de cont de la City Insurance?


Bai Presedinte ASF, Nicu Marcu, la fel cum ii protejati pe falsuificatorii de contracte de asistenta juridica in sala de judecata, in proces cu mine, ajutandu-i pe falsificatori sa insuseasca remuneratia muncii mele, la fel ati facut si cu extrasul de cont falsificat al City Insurance? Extras de pe portal.just.ro:

Bai Presedinte ASF, Nicu Marcu, la fel ati facut si cu extrasul de cont falsificat al City Insurance? La fel ca voi, grup infractional organizat din ASF, care ati falsificat, la randul vostru un ordin de plata, pentru a fura si spala bani si pentru a crea avantaje materiale unui fost securist si unul fost lucrator din comertul exterior al Securitatii?

La fel i-ati ajutat pe falsificatorii de la City Insurance sa sifoneze si sa insuseasca sute de milioane din banii asiguratilor?

Sa iti fie rusine Bai Presedinte ASF, Nicu Marcu, contabil de ocol silvic, somer pana la 28 de ani, cel care esti o frauda stiintifica si un hot de TVA si stai cu fundul pe 100.000 de lei brut pe luna ca sa stai de sase la fraudele din asigurari, devenind complice!

Presedintele ASF Nicu Marcu, de la hoț de cuvinte la hoț de TVA. Și la escrocarea unei societăți a statului, prin achiziție trucată, în timp ce era Presedinte la Integritate. DNA sa se sesizeze.

Bai Presedinte ASF, sa ii dai o palma peste ceafa din partea mea SRI-stului Voinescu, directorul tau de cabinet pentru ca te-a invatat si sprijinit sa acoperi falsificatorii, pe care ai vrut sa ii ajuti sa scape cu fructul infractional prin ,,decontarea directa obligatorie” – mecanism ticalos (si esuat) prin care ati vrut sa dati aparenta de legtimitate sumelor sifonate la City Insurance!

Palma aia, bai Presedinte ASF, ti-o dau eu inapoi cand o sa te liberezi si o sa vrei sa dai interviu la poarta penitenciarului!

Nu puteti pretinde vreodata, Marcu si Voinescu, ca ati stiut despre fals abia in mai 2021, cand voi sunteti acolo din iunie-iulie 2020 si mai ales cand ati vrut prin decontarea directa obligatorie sa le dati bani actionarilor falsificatori, cu stiinta si complicitatea voastra!

Iar pentru SRI-stul Voinescu, fost adjunct al directorului SRI pana in vara trecuta, pensionat si plasat imediat la Nicu Marcu,  am doar doua intrebari publice:

  1. Cum a fost posibil Voinescule ca, prin experienta ta din fosta Securitate anti-NATO de dinainte de 1989, preluat la SRI unde ai ajuns pana la director adjunct, sa reuseasca un extras de cont falsificat inca din 2017 – de pe vremea Negritoiului, ,,sa pacaleasca” conducerea ASF in perioada 2017-2021?
  2. Voinescule, generalule, te simti complice la falimentul City Insurance sau doar neglijent in serviciu?

Citiți cele 7 episoade ale investigatiei, aici:

Episodul I al investigației: ,,Despre cum vrea ASF să scumpească (nelegal) asigurările RCA și să ia astfel până la un miliard de lei pe an de la populație și companii”.

Episodul II: ,,Cine este Nicu Marcu de la ASF. Viața și opera celui care vrea să ia până la un miliard de lei pe an de la populație și companii și să scumpească RCA cu până la 20%

Episodul III: ,,Hoțul de cuvinte de la ASF și opera ,,științifică” a autorului Nicu Marcu. Primul articol, furat. Al doilea, nu există. Al treilea…

Episodul IV: Împopoțonarea și îndestularea lui Nicu Marcu de la ASF prin bursă de 92.000 de lei de la Academia Română și articole științifice dubioase. Tranziția dinspre frauda științifică spre altceva.

Episodul V: Proffessore Nicu Marcu. Ce au în comun starul porno Ron Jeremy, Nicu Marcu de la ASF, Goofy și Plăcintă Americană? Nimic. Doar că apar în aceeași revistă ciumă științifică folosită de Nicu Marcu pentru a lua titlul de profesor universitar la o universitate JUNK.

Episodul VI: De ce să ai o carieră pe bune și să câștigi muncind pe brânci când prin fraudă științifică ajungi să câștigi mai bine decât 99% din populație? Președintele ASF, Dottore Nicu Marcu.

Episodul VII: Președintele ASF, Nicu Marcu, de la hot de cuvinte la hot de TVA. Si la escrocarea unei societati a statului, prin achizitie trucata, in timp ce era Presedinte la Integritate. DNA sa se sesizeze.Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: