Probabil una dintre cele mai bune emisiuni TV la care am participat in ultima perioada. Despre preturile la energie si anihilarea industriei.


Multumesc Laurei Chiriac si B1TV pentru una dintre cele mai bune emisiuni la care am participat in ultima perioada. Facturile la energie se majorează exponential. Cui folosește? De ce o fac? Si ince scop?

De ce oamenii astia doresc, cu orice pret, anihilarea si a brumei de industrii care a mai ramas in Romania si insolventa de facto a populației? #nimicpentrupopulatie.

Daca va place, va puteti abona aici la canalul meu de YouTube. Daca nu, nu 🙂

 Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , , , ,

1 răspuns

  1. Demnitatea lui Traian Basescu a fost salvata in acte de politie politica pe origine in care au fost acoperite abuzurile de dinainte de 2014 si o tentative de omor.
    In 2014 dupa licenta cu o lista de la sindicatul marinarilor dupa mizeriile din Autoritatea Navala Romana am fost in Tritonul clanului Basescu unde cu CV-ul in mana de abia am scapat de moarte in timp ce sefa de acolo a dat drumul la doi caini dog german si radea in batjocura cand eram la un pas de moarte. La fel si in firma senatorului Mihei Andrian Serioja…..
    Mai tarziu Traian Basescu a declarat holocaustul si a condamnat comunismul doar dupa ce au fost furate toate dosarele arhivate de tatal meu ca sef birou informatii in Securitate: dosare legionari parasutati, pe Ogareanu si pe Arnautoiu cu informatorul aranjat ajuns senator in discursuri pe legea lustratiei, dosare pe executiile de romani din Timoc si din Iugoslavia, dosare pe furturile sovieticilor din Romania caz in care a si fost arestat cand strangea probe etc
    Condamnarea comunismului a venit cu profanarea monumentului cladirii hidroavionului getta , cladire lasata sa fie devastata si prabusita peste propietatea familiei de milionarul israelian David Suli – fost ofiter israelian.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: