Cat de greu este sa te bati cu o banca? E greu sa te bati cu o banca, mai ales cu o banca care lupta cu instrumente murdare…


In 2012, Florin era simplu cetățean. Ca simplu cetățean, constata: ,,e greu sa te bati cu o banca, mai ales cu o banca care lupta cu instrumente murdare (…) Eu nu am puterea statului american de a ma lupta, tot luptam cu documente false, cu declaratii false`”…

E drept, ca in 2012, Florin nu avea nicio putere. Ulterior ca capatat puteri si a ajuns chiar prim-ministru. Cum a luptat el cu bancile, care sub mandatul lui de prim-ministru (si favorizate de politica monetara a turnatorului Securitatii Manole – care a redus dobanzile prea tarziu si prea putin), au ajuns, așa-i, sa faca profituri maxime istorice?

Teoretic, nu spun niciodată interviu EXCLUSIV. Dar acum spun, la asta din 2012. Pentru ca, nimeni nu avut curajul atunci sa il invite pe Florin in emisiune si se dezvăluie, in premiera, murdariile din banca in care a lucrat (condusa de fostul lucrator in comertul exterior al Securitatii – Misu Negritoiu) si supravegheata de turnatorul Manole..

Daca va place, abonati-va la canalul meu de YouTube, aici. Daca nu, nu 🙂 Mai am emisiuni din perioada in care The Money Channel făcea realmente agenda economica a zilei si contribuia, zi de zi, la ceea ce ii e teama turnatorului sa se intample – educatia financiara a populatiei. Le voi pune, aici.

 Categorii:Stiri

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: