Iohannis, obsedat de litera ,,C”: Citu, Ciolos, Ciuca. Se pregaste Ciolacu?


Citu, Ciolos, Ciuca. Ciolacu? Sau trecem la alta litera din alfabet?

Farul neamului a facut o obsesie pentru litera ,,C”. ,,C”asele le-a dobandit avand la origine un imobil obtinut printr-un testament falsificat. Cu ,,C”hiria de la Raiffeisen, si-a cumparat si alte ,,Case”, avand ca sursa de finantare falsul originar.

Mandatele lui la ,,C”otroceni sunt un ,,C”oncediu ,,C”ontinuu și cu ,,C”alatorii cu ,,C”onsoarta, in timp ce economia se indreapta spre ,,C”atastrofa.

Premierii perdanti desemnati de Far in ultimul an au fost propusi aproape alfabetic: Citu, Cioloș, Ciuca.

In mod natural lor ar trebui sa li se alatura un altul scos din acelasi buzunar, respectiv Ciolacu. Sa ma rog, cineva de la ,,C”iuma Rosie, antrenati si ei pe perioada pandemiei sa facă #nimicpentrupopulatie.

Marcele, mai lesinam si noi un pic, acum, ca e atar de evidenta complicitatea? Vedeti momentul caderii de calciu din mai 2020, a lui Ciolacu, atunci cand nu reusea sa explice de ce vred sa il tina in continuare pe Orban premier… Pe canalul meu de youtube, la care va puteti si abona, aici. Daca va place 🙂 Daca nu, nu 🙂

 Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. @ Campaniile electorale, câștigătoare de altfel de câteva mandate, despre corupția cu „verzișori” și altele și declarații la instituții cu atribuții s-au transformat în campanii de vaccinare, cu certificate verzi și declarații pe propria răspundere pentru libera circulație cu mască în locuri publice, ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: