Ciuca al nostru: NU ne retragem. Pur si simplu avansam in cealalta directie.


Retragerea generalului Ciuca prin depunerea mandatului mie imi spune ca, in mod absolut, cineva ne-a furat cortul. Desigur, generalul Ciuca are o cu totul alta parere, fundamentata stiintific, astronomic, teologic si, desigur, meterologic.

Lasand gluma la o parte, propunerile facute de Iohannis pentru premier (Ciolos, Ciuca) arata ca acesta este incapabil sa conduca Romania in pandemie. Despre Ciolos stiam ca este un neispravit, motiv pentru care nu m-a surprins ca nu si-a depus mandatul si a jucat intr-o sarada absolut tembela. Dar Ciuca ce a facut? Nu a putut sa se abtina sa joace in aceeasi sarada. In loc sa refuze, mentine starea de neguvernare.

Revenind, depunerea mandatului de premier desemnat al generalului Ciuca (al lor) nu face decat sa imi confirme premonitiile despre generalul erou (de la Radio Romania Romania Actualitati) exprimate public in urma cu doar cateva zile. Si anume:

 • Ciuca al lor este singurul general care propune public armistitii unor care s-au predat de mult (gen Ciolacu). ,,Peroada” in care ne-a mai tras niste invataturi, gen cele predate de ultimate corcoduse din teatrele de operatiuni:
  • ,,cea mai buna armura anti-glont este sa fugi de gloante”;
  • ,,cel mai bun teren pentru folosirea tancurilor este cel pe care nu se afla minele anti-tanc”;
  • ,,pe front, incearca sa pari tampit. Inamicii s-ar putea sa nu mai aiba prea multe gloante”;
  • ,,dupa ce tragi cuiul, grenada nu mai este prietena noastra” – ma rog, aici ar putea fi in contradictie cu anumiti premieri, care vad o legatura puternica intre cui si grenada;
  • si, desigur: ,,nu ne retragem. Pur si simple avansam in cealalta directie”

De asemenea, preluand o anecdota militara, depunerea mandatului de catre Ciuca al lor mie imi spune ca cineva ne-a furat cortul. Asa cum reiese din urmatorul dialog anecdotic (preluat si adaptat):

Ciuca al nostru: Domnule General, uitati-va spre cer si spuneti-mi ce vedeti.

Ciuca al lor: Vad milioane de stele!

Ciuca al nostru: Si ce va spune asa Generale?

Ciuca al lor: Din punct de vedere astronomic imi spune ca sunt milioane de galaxii si posibil, miliarde de planete. Din punct de vedere teologic imi spune ca Dumnezeu e mare si ca noi suntem mici si nesemnificativi. Din punct de vedere meteorologic, imi spune ca maine vom avea o zi frumoasa. Dar tie ce iti spune?

Ciuca al nostru: Mie imi spune ca cineva ne-a furat cortul. #nimicpentrupopulatie.

Deci, cine este generalul? (Material VIDEO montat in decembrie 2020). Daca va place, abonati-va la canalul meu VIDEO, aici. Daca nu, nu 🙂Categorii:Stiri

Etichete:, , ,

1 răspuns

 1. Genial! Cu stima/Kind Regards Georgian Creanga

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: