Acum este clara pentru toata lumea miza distrugerii BANCOREX la scutul BNR, prin puciul de banca din martie 1997?


Da. Este clara. Madalin Hodor identifica aproape exact asta zilele acestea, aratand ca banii administrati de Securitate (spre un miliard de dolari la nivelul anului 1989) au fost furati de uramasii securitatii. Ceea ce nu identifica (inca) Madalin Hodor este CAND au fost furate efectiv aceste sume, aproximativ un miliard de dolari la nivelul anului 1989.

Banii furati de la Bancorex – sursa ZERO a coruptiei din Romania.

 1. In 1996, Bancorex a încheiat anul pe profit și avea un rating mai bun decât ratingul suveran al Romaniei. Un astfel de lucru nu s-a mai intamplat vreodata.
 2. Urmeaza puciul de Banca din Martie 1997, cand, la scutul BNR și FPS, conducerea Bancorex este demisă (nelegal) și începe marcarea furtului de la Bancorex. Banii administrati de urmasii Securitatii (SIE si SRI) erau marcati prin fisele de cont (care urmareau istoricul sumelor – inclusiv conturile tranzitorii despre care vorbeste Madalin Hodor).
 3. Începând cu Martie 1997, urmașii securității, la scutul noii conduceri Bancorex de dupa rasturnarea lui Razvan Temesan, conducere avizata de Mugur Isarescu, face pierdute ,,conturile tranzitorii”
 4. Despre fisele conturilor tranzitorii trebuie chemat sa raspunda Generalul Marius Opran (am facut referire cum si de ce in emisiunea din urma cu 5 ani pe care o vedeti in extras mai jos, generand reactia ,,sarutari de maini” respectiv cum a fost ,,ridicate” fisele de cont in 14 Martie 1997 si unde le-au ,,depus” în dimineata zilei de 15 Martie 1997.

Va spun eu ce (inca) nu reiese foarte clar din dezvaluirile acestor zile: operatiunea a fost finalizata dupa puciul de banca din martie 1997 (,,banii pierduti”) puci la care a fost complice Mugur Isarescu (fostul turnator al Securitatii Manole, care la Frankfurt ca si in America, ere cunoscut si ca ,,Calin” – si asta inca inainte de a se dezvalui public faptul ca ciripea la Securitate despre femei divortate sub numele Manole) si a BNR. Atunci fisele de cont au fost facute ,,disparute”, Bancorex falimentata cu vointa si stiinta, iar banii administrati de Securitate – ,,s-au pierdut”. Cine, unde si ce a depus în dimineata zilei de 15 Martie 1997.

Doua elemente extrem de importante extrag insa chiar acum din pozitie publice ale lui Madalin Hodor:

 • din postarea de sambata, 27 noiembrie 2021:

 • Din postarea de astazi, 28 Noiembrie 2021:

Și, în acest context, las și eu aici o emisiune la care am participat în Martie 2016, la Antena3. Reacția moderatorului și a celoralalti invitati – nepretuita, cand si-au dat seama ca vorbesc despre funie, intr-una din casele lor, in 14 Martie 2016

Daca va place, abonati-va la canalul meu de youtube, aici, unde gasiti si inregistrarea. Mai multe interventii vor urma. Unele care zilele acestea sunt mult mai clare pentru toata lumea, decat in urma cu cativa ani. Altele, nou-noute 🙂

 Categorii:Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

 1. Avem acum și documentele că Mugurel Isărescu (aviz financiar ICE Dunărea la începutul lui 1990) a spălat banii furați de securiști, dar și explicația numirii lui Mugurel Isărescu în funcția de guvernator BNR în toamna lui 1990.

  După mai mult de 3 decenii același bandit al Securității ceaușiste este tot guvernator BNR.

  BNR și SRI au mătrășit la comun sistemul bancar românesc, curățenie de toamnă pentru sistemul bancar proaspăt, total european și bun la suflet.

  Pentru amatorii de principii ieruopene sună romântic, însă pentru asta Securitatea a continuat să-i țină pe români în sărăcie lucie, după deceniul de austeritate de după anii ’80, iar jepcarii, securști și marionete ale Securității, au devenit capitaliști de carton, peste noapte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: