Armaghedon Financiar pentru Rusia. Companiile se alatura sanctiunilor impuse de state și sancționează suplimentar.


Apple nu isi mai vinde produsele din Apple Store in Rusia. In acest moment, toate produsele Apple din magazinele rusesti apar ca ,,indisponibile’‘ pentru cumparare sau penru livrare. Stiti ce inseamna asta: cu costuri semnificative, companiile (ele insele) aplica propriul set de sanctiuni (care se adauga Armghedonului financiar asupra Rusiei declansat in urma invaziei Ucrainei, printr-o determinare fara precedent, in principal, a Statelor Unite ale Americii).

Nici magazinele H&M nu mai vând în Rusia, din această seară.

Actiunile unor giganti pana in urma cu 10 zile (Gazprom, Lukoil, etc) devin ,,penny stocks” – actiuni al căror preț este mai mic de un dolar. Practic, valoarea lor se topește. Actiunile Sberbank, despre care am vorbit si in analiza de mai jos, au ajuns practic sa nu mai valoreze nimic la Londra (1 cent/actiune), Banca pierzându-si 99,9% din valoare de la inceputul anului si pana in prezent. La jumătatea lunii Februarie, acțiunea Sberbank era în jurul valorii de 14 dolari. Cu active de 500 de miliarde de dolari în Decembrie și cu o valoare de piață de 102 miliarde de dolari, tot atunci, Banca mai este prețuită acum la mai puțin de 200 de milioane de dolari. Bursa de la Moscova e in continuare inchisa.

Am analizat mai multe la miezul noptii de ieri, la invitatia Mihaelei Birzila. Cu Mihalea, pe vremea cand eram in B1TV, am mai trait ,,un razboi in direct”, la TV, in urma cu aproape 20 de ani.

Interventia este disponibila pe canalul meu de youtube (la care, daca doriti, va puteti abona AICI pentru a vedea si alte interventii). De asemenea, o vedeti si mai jos:

 Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: