Ce am observat invitandu-va sa urmariti o scurta selectie a unor emisiuni realizate de mine, in 2005, pentru B1TV.


Am regasit cu drag imagini de arhiva cu emisiunile realizate in urma cu 17 ani, pentru B1TV, la ceea ce a reprezentat cea mai buna emisiune economica saptamanala din media romaneasca – Economia in 60 de minute, B1TV.

Spre exemplu, am regasit emisiunile din prima parte a anului 2005. Cu invitați de la Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor pana la ministrii de finanțe (sau fosti), vicepremier, oameni de afaceri, analiști.

Toate astea in numai jumatate de ora de selectii. Am regasit si multe emisiune DE REFERINTA, chiar daca au fost realizate in urma cu 17 ani. In perioada urmatoare, le voi posta pe canalul meu de youtube (la care va puteti abona gratuit aici), o buna parte din acestea.

Am regasit astfel cu drag interviuri cu Ion Tiriac, Nicolae Vacaroiu, Mihai Tanasescu, Ionut Popescu, Gabriel Biris, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Mirce Cosea, Gheorghe Pogea, Daniel Daianu, Niels Schneker, etc. Era vreamea in care exista presa economica.

Si inca ceva: observand ceea ce se discuta acum (si de catre cine, in aceleasi poziții ca invitatii mei de atunci) eu ajung la o concluzie: clasa politica, fix in jos in ultimii 17 ani. Problemele? Aceleasi, nerezolvate timp de 17 ani. #totpeloc.

 Categorii:The Money Show

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

1 răspuns

  1. V-am apreciat la ☆☆☆☆☆ toate Emisiunile si continui…In zilele noastre Economia merge confuz si sunt convins 100% ca asta se datoreaza in Primul Rand partenerilor: in ordine: SUA, Germania, Israel, Franta, Olanda…DACA SUA vrea in 10 zile toti vom vedea lumina in Economie.Dar ei NU VREAU!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: