#echipacastigatoare. Deci? Cine este generalul care se pregătește să se deghizeze în noul și adevăratul urmaș al Brătienilor?


Deci, ce a mai ramas din #echipacastigatoare?

In iulie 2021, Florin anunta ca ,,am pornit la drum cu 2-3 oameni. Si am ajuns sa am langa mine o echipa castigatoare care nu incape pe scena”. Se pare ca echipa castigatoare a luat in serios partea ,,cu nu incape pe scena” si astazi, la mazilirea celui mai recent ,,urmas al Bratienilor”, s-a gandit sa nu ii mai creeze problema asta lui Florin.

Covocandu-i pe liberali ca sa ii anunte ca se cara de le sefia PNL, prin demisie, doar cativa colegi au mai aparut. Niciunul dintre cei care ne asigurau ca Florin e viitorul… (august 2021):

Ideea e ca, politrucii astia, asa cum fac cu liderii lor (ii catara in pozitii pentru care nu sunt pregatiti), fie ei de la pesedeu sau de la peneleu, la fel fac si cu oamenii din administratie: incompetenti patati si strecurati in functii publice extrem de bine platite unde se ocupa in principal sa faca doar atat: #nimicpentrupopulatie.

Deci, iata pana la urma cu ce echipa castigatoare a ramas Florin. Cred ca si turnatorul de la BNR ii va retrage in curand moneda comemorativa pe care a mai acordat-o si altor ,,urmasi ai Bratienilor” gen Ludovic Orban, Valeriu Stoica si, de ce nu, Ioan Aurel Pop, cel care vegheaza la impostura unora din Academia Romana. Detalii AICI și AICI.

Cum cine este noul urmaș al Brătienilor? Îl vedeți aici, pe canalul meu de youtube, unde va puteți abona (AICI) pentru a vedea și pe viitor, alte postări.Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , ,

1 răspuns

  1. Superb.Din pacate acestia din randurile 2 si 3 ale fostului pcr si securitate au fost calamitate pentru Romania.Se vede munca lor in promovarea sinecuristilor.Felicitari pentru curaj in primul rand stimate Domn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: